2013. június 6., csütörtök

Első nagy kedvencek.

Bejegyezte: 1995 dátum: csütörtök, június 06, 2013
Úgy döntöttem, az első bejegyzésem szóljon az első nagy kedvenceimről. :D

Könyv: Tudni kell rólam, hogy kiskoromban nem szerettem olvasni. Egyetlen könyvet olvastam csak végig és az a Két Lotti volt, de ez a bejegyzés nem erről a könyvről fog szólni - habár minden bizonnyal meghatározó szerepe volt. XD Bár nem szerettem olvasni, rengeteget jártam könyvtárba és mindig 5-10 könyvel mentem haza. Beleolvastam, de egyiket se olvastam végig. Aztán jött a nap, amikor elköltöztünk. 13 éves voltam és hát nem igazán tetszett a dolog, de mivel viszonylag igazán alkalmazkodó és jó gyerek voltam(vagyok), beletörődtem. Megkedveltem az új helyet és anyukám új élettársát is, ráadásul a kis tesóm is nagyon elvolt. Azaz minden Happy volt! :D DEEEEE! Ki kellett takarítanom a szobámat... hááát nem voltam oda akkoriban a takarításért - mondjuk most se. XD Anyuék pedig úgy döntöttek megvesztegetnek! XD Előtte nap néztem meg egy filmet, ami nem más volt, mint az: ALKONYAT! XD IGEN! Egyesek most foghatják a fejüket és mondhatják, hogy te jóóó ég! De a kis 13 éves énem oda meg vissza volt tőle. Kiderítettem, hogy könyv alapján készült a film és úgy döntöttem szeretném elolvasni. Úgyhogy -takarításért cserébe - megkaptam. A film első részét imádtam és a könyv első részével szintén így voltam. A lelkesedésem kb. 1 évig tartott és a további három kötetre és a többi filmre már nem terjedtek ki. Viszont ez volt az én első vörös pöttyös könyvem és ez miatt szerettem meg igazán olvasni.

Anime: Nos, az animékkel úgy voltam, hogy mesét mindig is szerettem nézni és már 5 éves korom óta néztem animéket, de nem tudtam, hogy azok. Konkrétan először úgy, hogy anime akkor találkoztam ezzel a műfajjal, amikor elkezdtem nézni az Animaxon játszott Vadmacska Kommandót (Tokyo Mew Mew). Jajjj, hogy mennyire imádtam! *-* Ezek után egy régi ismerősöm folyamatosan a Narutoról áradozott, amiből mindig láttam részleteket, de ahogy elkezdődött már kapcsoltam is el onnan. XD Csakhogy egy nap semmi sem ment a tv-ben és ott maradtam Narutot nézni.... Kész! Végem volt! Teljesen oda lettem érte! Bár ez a lelkesedésem már nem tart, de még mindig kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége. Szóval az Animéket ez a két darab kedveltette meg velem: NARUTO és VADMACSKA KOMMANDÓ. Ezek után már nem volt megállás, sőt azóta sincs! :D





Sorozat: Amikor kicsi voltam rengeteg sorozatot néztem! De tényleg rengeteget! Visszagondolva... nem is értem, hogy csináltam. XD Na, akkori kedvencem a Ki vagy doki? volt, amit azóta is imádok!!!!! Amit még nagyon, de nagyon imádtam az a Buffy a vámpírok réme volt. Na, meg persze kihagyhatatlan volt a Bűbájos boszorkák. Végül van még egy, amit még nagyon szerettem és még most is oda vagyok érte: ODAÁT! (igen, 8-10 évesen én ezeket néztem, sőt a horror filmekért is odáig voltam )


Manga: Hát ez elég egyszerű. Miután megnéztem a Narutot rákerestem és megtaláltam a mangáját is. Persze teljesen tudatlan voltam és fogalmam sem volt mi az. XD De hamar informálódtam. Szóval az első nagy kedvencem a mangák közül a Naruto volt. Utána pedig a Meru puri!!!





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review