2013. június 17., hétfő

Kamisama Hajimemashita (anime)

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, június 17, 2013
Kamisama Hajimemashita
Története: Hősnőnk,  Momozono Nanami. "Egy napon arra ér haza, hogy szerencsejáték-függő apja lelépett otthonról, tetemes adósságot és dühös behajtókat hagyva hátra maga után. Nanami még aznap este fedél nélkül, kilakoltatva találja magát, és jobb híján a parkban készül eltölteni az éjszakát, amikor is egy különös idegennel hozza össze a sors."  A férfi felajánlja neki  a saját, régóta üresen álló házát. Mikor Nanami elmegy a megadott címre megdöbbenve látja, hogy az nem is ház, hanem egy romos és ijesztő szentély. Ráadásul egyáltalán nem üres... Szembetalálja magát a szép arcú, ám mogorva rókaszellemmel: Tomoeval, akinek cseppet sem tetszik a lány érkezése.  Kiderül, hogy a férfi, akivel Nanami találkozott a szentély istene volt és az erejét átadta a lánynak, így most már ő a templom istennője. Mondanom se kell, hogy Tomoe ezt elfogadhatatlannak találja és rögtön faképnél hagyja szegény lányt... Ám a szentély két kis segéde elárulja Nanaminak, hogy van rá mód, hogy Tomoe engedelmeskedjen neki, de ehhez meg kell őt csókolni :D 


Kedvencem *-* Nagyon imádom ezt az animét. Először a mangát olvastam és rá fél évre készült belőle ez az anime. Nos, az anime és a manga azért kicsit más, de attól még élvezhető! Nagyon is élvezhető!!!! A karaktereket szépen megalkották, nagyon jó szinkron hangokat kaptak. A történet pedig vicces és sohasem túl komoly. Még a legkomolyabb helyzetben is van valami vicces. :) 
























Szeretem, hogy Nanami és Tomoe folyton veszekednek viszont állandóan segítenek is a másiknak és megvédik egymást. A szerelmi szál lassan bontakozik ki és az animében van pár plusz jelenet, ami a mangában nincs benne. Gondolom ez azért van, mert egy kerek lezárást akartak a történetnek. Habár én reménykedem egy második évadban. 
































0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review