2013. június 15., szombat

American horror story

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, június 15, 2013
American horror story: 1. évad.
A történet 2011-ben játszódik. A főszereplők a Harmon család, akik új élet akarnak kezdeni, miután Viven elvetélt és férje Ben megcsalta őt. Lányukkal Violettel, beköltöznek egy 20. századi - felújított - házba. Ahogy a család kezd berendezkedni egyre furcsább események sora történik. Kiderül, hogy a házuk még turistalátványosságként is szerepel, Gyilkos Ház néven. Megismerhetjük a furcsa szomszédokat, a házhoz járó bejárónőt és a titokzatos Tate nevű fiút, aki Benhez jár.(mivel a férfi pszichológus)
Az egyre furcsább események után,Vivien menekülne a házból, de kiderül, hogy teherbe esett. Ez pedig, mindent megváltoztat!


Véleményem:
Én kifejezetten horror rajongó vagyok, imádom a félelmetes filmeket. Habár ezt a sorozatot egyáltalán nem nevezném félelmetesnek, inkább érdekesnek. Ha az ember megbirkózik azzal a pár furcsasággal, ami benne van, akkor kifejezetten tetszeni fog neki. Ráadásul, olyan jó csavarok vannak benne, hogy a néző csak les.  Mindennek jelentősége van és szinte minden kapcsolódik mindenhez.



Szereplők: A történetnek elég sok a szereplője, ugyanis nem csak mostani lakókat ismerhetjük meg, hanem azokat is akik előttük éltek a házban. Meg említettem ugye a szomszédok is -Constance és lánya, Addie  -, akiknek szintén fontos szerepe van.


















Szerelmi szál: Wow... akad bőven. Mivel sok a szereplő, sok szerelmi szál van. Habár ezeknek nincs, akkora jelentőségük. Természetesen nem említem meg az összeset, csak a fontosabbakat. 
Ben és Viven: Azért költöztek a házba, hogy próbálják menteni a házasságukat. Végül is ebből indul el az egész történet. Sikerül-e nekik? Aki megnézi az megtudja. 
Fontos szerelmi szál még: Tate és Violet, nekem tetszik az ő szerelmük - habár az ember végig sejti, hogy Tatel valami nincs rendben... mégis reménykedünk az ellenkezőjében.






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review