2013. június 18., kedd

Eleven testek (film)

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, június 18, 2013
Eleven testek 

Amikor zombikról esik szó az embernek általában egy rothadó húsra éhező szörnyeteg jut eszébe.
 Az meg főleg nem jut eszünkbe, hogy a zombikat a romantikával kössük össze. Ez a film viszont megteszi. A film az azonos című könyv alapján készült. Nekem nagyon tetszett, mert nem csak eredeti(bár igaz, ami igaz fura is XD), de vicces és a színészek is szimpatikusak. (a könyvet még nem olvastam) Egy pár blogoban úgy nyilatkoztak, hogy a film inkább a humorra összpontosított és a véres részeket kihagyta. 
Szóval nekem tetszett. Bár akárhogy is gondolkodom... én azért nem tudnék beleszeretni egy zombiba XD még akkor se, ha, olyan helyes lenne, mint Nicholas Hoult. -> 

"Ijesztő, vicces, és meglepően szívbemarkoló. Az Eleven testek arról szól, milyen élni, hogy milyen meghalni, és arról, hogy milyen az elmosódott határ a kettő között."








2 megjegyzés:

LS. író írta...

Imádtam a filmet,a könyvet is mindenki figyelmébe ajánlom.Én is először a filmet láttam,megtetszett ezért rákerestem és könyvben is elolvastam.Vannak részek amiket hiányolok a filmből de szerintem is eredeti,hogy a zombikat más szemszögből mutatják meg.

1995 írta...

Szerettem volna elolvasni a könyvet is, csak kicsit elment tőle a kedvem, mert egy ismerősöm nagyon lehúzta. (Pedig a film neki is tetszett) De akkor lehet, hogy mégis megpróbálkozom vele. :D

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review