2013. június 15., szombat

Változó szerelem

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, június 15, 2013

Nos, most a kedvenc filmemről fogok írni. Már ezerszer láttam, de még mindig imádom. ^^
Ez a film a Változó szerelem (Flipped).

Színes, magyarul beszélő
Amerikai romantikus, dráma
90 perc
2010-es

A történetünk, akkor kezdődik, amikor főhőseink még csak második osztályosok. Amikor Bryce és Juli először találkoztak a lány első látásra beleszeret, ám a fiú nem viszonozza az érzéseit. Egy tipikus és aranyos gyerekszerelem bontakozik ki. Juli mindent megtesz, hogy Bryce közelében legyen, Ő maga nem is nagyon veszi észre, hogy a fiú kerüli. De az érzések változnak...
 " Rob Reiner rendező kedves romantikus vígjátéka az általánostól a középiskoláig, sikereken és katasztrófákon, családi drámákon és az első szerelmen át követi a pár sorsát, míg fel nem fedezik, kik is ők tulajdonképpen - és mit jelentenek egymás számára."

Imádom ahogy kibontakoznak a valódi érzelmek és a gyerekszerelem átalakul. Amin még nagyon tetszett az a két szemszög. :D Megláthatjuk, hogy hogyan élte meg a dolgokat Juli és ezzel ellentétben Bryce. Mondanom sem kell a legtöbbször nagyon ellentétesen. XD Főleg az első találkozásukat
Nem szabad elfelejtenünk a két gyerek családját sem, mert nekik is nagy szerepük van. Például Bryce apja, talán ő a legellenszenvesebb karakter. De ott van a nagyapja is, akinek szintén nagy szerepe van az érzelmek változásában hiszen ő mutat rá néhány lényeges dologra, amit a fiú csak lassan kezdett észrevenni.



Juli: Juli, okos és talpraesett. Szerintem imádni való és hülye az a fiú, aki őt nem szereti. Bár igaz ami igaz eleinte kicsit idegesítő volt, de hát akkor még kislány.  



Bryce: Bryce a történet elején még kisgyerek és ehhez méltón kisfiúsan viselkedik, de ahogy halad előre a sztori
kezd felnőni és éretten viselkedni. Én nagyon szerettem.










Trailer: sajnos nem magyar.

Szerintem nagyon jó film és legalább egyszer mindenkinek érdemes megnéznie. Érdekesség, hogy könyv alapján készült. Szívesen elolvasnám a könyvet is, de sajnos eddig nem jelent meg magyarul. 



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review