2013. június 16., vasárnap

The Walking Dead

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, június 16, 2013
Kedvencem ez a sorozat. Szeretem a zombikat!!! Jó látni, hogy kapnak egy sorozatot is. Habár egy ilyen sorozatnál jobb ha nem a mellékszereplő a kedvencünk, hiszen könnyen megehetik.

Hossza: eddig 3 évad, de készül a negyedik. Ha valaki szeretné megnézni a sorozatot, én ezt az oldalt ajánlom http://users.atw.hu/walking-deadhq/news.php
Nyelv: Angol, de van hozzá felirat

De, hogy miről is szól a sorozat? okéééé... kicsit már régen volt, hogy az első évad első részét megnéztem és mostanában nem nagyon vagyok filmnézős kedvemben -úgyhogy a bejegyzés előtt nem néztem újra- de azért még emlékszem a lényegre. Szóval a főszereplőnk Rick. Az első rész rögtön vele nyit. Megtudhatjuk, hogy ő egy seriff volt, aztán egy nap meglőtték és a sérülései miatt kómába került. Viszont amikor felébred az eddig általa ismert világ megváltozott. Átvették a hatalmat a zombik... vagyis... ők járkálóknak hívják őket, de nekem szimpatikusabb a zombi kifejezés. Nem tudja, hogy kerültek ide, miért vannak itt. Csak azt tudja, hogy meg kell találnia a családját és életben kell maradnia.
Igen... végül is az elején ez a lényeg. De nehogy azt higgye valaki, hogy az egész sorozat erről szól. Szegény elveszett seriff egyedül a világon a zombik ellen.-> Nem erről szó sincs.
Az események végig pörgősek és izgalmasak.








Szereplők: Vannak olyan szereplők, akik kiviszik a biztosítékot, mert annyira gázak. De nekik ez a szerepük és így jók. Vannak olyanok, akik jellemfejlődésen mennek át - az már más, hogy jó vagy rossz irányba. Összességében én nagyon bírom a szereplőket. (persze nem mindet) Azt még megemlíteném - ahogy az elején is tettem -, mivel ez egy zombis film, sosem tudhatjuk kit falnak fel. Így akiről azt gondolhatjuk, hogy főszereplő, akár még az is meghalhat. Például a harmadik évadban meghalt egy szereplő, aki egész eddig állandó és fontos volt. (mondjuk sokan nem szerették XD)
Kedvenceim: Nekem két kedvencem van. Büszke vagyok magamra, amiért jól választottam XD Ugyanis már az első évad óta ők a kedvenceim és méééég mindig élnek! Ez az!!!!
Daryl Dixon: Nem lehet, nem szeretni. XD Először a nyílpuskája miatt figyeltem fel rá. (bírom a nyílpuskákat), aztán úgy döntöttem, hogy helyes pasi *-* Végül rá kellett jönnöm, hogy ő a legjobb karakter a filmben. Legalábbis számomra ^^
Reménykedem, hogy a továbbiakban is életben marad.

Glenn: Hááát, én őt is nagyon bírom. Nem is tudom, szerintem, olyan aranyos és jó fej karakter. Ráadásul ő megedződik - nem testileg XD- a zombi apokalipszis ideje alatt. Ja, és hozzá köthető a sorozatban lévő egyik szerelmi szál.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review