2013. június 20., csütörtök

A burok (film)

Bejegyezte: 1995 dátum: csütörtök, június 20, 2013
Története: "A burok a szerelem és az áldozathozatal története a közeli jövőben, amikor az egész emberiség sorsa veszélybe kerül. A Földet békés idegenek, a Lelkek foglalják el. A Lelkek átveszik az irányítást a legtöbb ember elméje fölött, testüket azonban érintetlenül hagyják, és beleköltözve buroknak használják. A kevés emberi ellenálló egyikét, Melanie-t (Saoirse Ronan) elfogja a Hajtók egyike (Diane Kruger), akik az utolsó emberektől védik az új fajt. Kétségbeesett csata után Melanie testébe beleoperálnak egy Vándor nevű Lelket. Vándort figyelmeztetik, hogy a heves érzelmek, a szenvedély és az élénk emlékek miatt nem könnyű egy emberben élni, ám van valami, amire nem számított: teste korábbi lakója nem hajlandó átadni az elméje fölötti uralmat."


Stephenie Meyert a sokak már ismerik hiszen az Alkonyat című könyvével belépett a köztudatba. Az Alkonyatról természetesen megosztott az emberek véleménye, de az biztos, hogy a többség legalább egyszer hallott már a könyvről vagy a filmről. (az már persze már kérdés, hogy láttak, olvasták-e) A következő film is az ő egyik műve alapján készült, amiben most nem vámpírok, hanem idegenéletformák kerülnek a reflektorfénybe. :D A könyvet még nem olvastam, bár tervbe van véve. Szóval itt sem tudok arról véleményt alkotni, hogy mennyire hű a könyvhöz. Rövid véleményem a filmről annyi, hogy nem volt rossz, de nem lesz a kedvencem és nem olyan amit többször is megnézek. Az alapötlet is tetszik.
Ami nagyon nagyon tetszett: Ahogyan az űrlények kinéztek *-* Az valami gyönyörűen meglett csinálva. Meg a szemszín, amikor már megszálltak egy embert. 
Ami nem tetszett: Nagy drámák vannak és tök szomorúnak kéne lennie a nézőnek, hogy szegény lány és szegény emberiseég, de nekem ezek az érzelmek nem igazán jöttek át. 








0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review