2013. június 26., szerda

Deadman Wonderland (anime)

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, június 26, 2013







"A remegés és borzongás izgalmas világa! 
Egy hely, ahol az álmok valóra válnak!
A gyermekek és felnőttek egyaránt valóra válthatják álmaikat a Deadman Wonderland-ben!"







Története: Deadman Wonderland egy börtön.  Amellett hogy börtön, turistalátványosságként is szolgál. Ez Japán egyetlen magánkézben lévő börtöne, ahol a rabokat használják a műsorok főszereplőinek, hogy ezzel is hasznot termeljenek a vidámparknak. Főszereplőnk: Igarashi Ganta, aki osztálytársaival együtt a vidámparkba készülnek kirándulásra. " Ugyanis a nyugodt hétköznap reggel pár perccel később mészárszékké változik, mivel alighogy becsengetnek, egy titokzatos vörös ruhás illető jelenik meg az osztályterem ablaka előtt, aki másodpercek leforgása alatt kegyetlenül lemészárolja az egész osztályt. Azonban egyvalaki a csodával határos módon túléli a történteket. Ő nem más, mint Ganta. Azonban az, hogy túlélte, talán nem is a véletlen műve... Mivel alighogy magához tér az ájulásból, egy kórházi ágyon találja magát, ahol hamar szembesülnie kell a zord valósággal. Azzal hogy őt gyanúsítják 29 diáktársának meggyilkolásával. A büntetés nem sokáig várat magára, ártatlanul halálra ítélik. "
"A nézőből hamarosan szereplő lesz. Ugyanis osztálykirándulás helyett rabként kell a Deadman Wonderlandbe mennie..."

Véleményem: Nekem tetszett. Kicsit véres, de akció dús és érdekes. Ráadásul a szereplőknek különlegese erejük is van, amivel képesek irányítani a vért.
Szereplők: Hát némelyik elég érdekes és tutira pszichopata -de végül is egy börtönben vagyunk, úgyhogy ez nem meglepő. Viszont vannak igazán jó szereplők is, akiket nagyon meglehet kedvelni.




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review