2013. augusztus 3., szombat

Bíborhajú: A boszorka fénye

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, augusztus 03, 2013
Tartalom: 
"Claire White nem mindennapi tinédzser. Claire White boszorka, méghozzá a tiszta vérű Utolsók egyike, akikből már alig néhány él a világon, ugyanis a boszorkányüldözők parancsára kegyetlen lények, a zsoldosok sorra végeznek velük. A tizennyolc éves Claire, akinek a szülei kiskorában meghaltak, nehezen fogadja el másságát. Egyszerű, átlagos fiatal lány szeretne lenni. Gideont, öreg mentorát és jó barátját menekülés közben a szeme láttára öli meg az egyik legkönyörtelenebb zsoldos, és a lány élete ezzel örökre megváltozik. A mély gyászt, a magányt és a depressziót egy baljóslatú, titokzatos srác felbukkanása töri meg. De miért fontos a félig démon, félig boszorkány Kellan Blacknek, hogy Claire-t ráébressze, mekkora varázserővel bír? És miért akarja megvédeni őt akár az élete árán is? Hogyan kénytelen szembesülni Claire a barátság mélységeivel, a szerelemmel, az árulással, a gyűlölet intenzitásával, az önmagába vetett hittel és saját erejével? A fenyegetettség folyamatosan ott lebeg a lány feje felett, mint valami ködös árny… Csak egyvalaki tudja, hogy a legnagyobb veszély egyre közeledik, és a tűz ereje mindent lángra lobbanthat."


Véleményem: 
Kis koromban két fő kedvenc misztikus lényem volt: Az egyik a boszi a másik a démon. (meglehet, hogy a Bűbájos boszorkák miatt XD) Na szóval oda voltam ezért a két misztikus lényért. Egyébként még mindig nagyon szeretem őket, de egy könyvben nehéz a kettőt megtalálni... vagyis ÉN nem nagyon találok ilyet. Ám ebben a könyvben ezt megkaptam. Jipííí! :D És, hogy tetszett-e? Bizony! Na de miért is tetszett? Boszik miatt. Démonok miatt. A megalkotott világ miatt. Szimpik voltak a szereplők. Tetszett a végén a fordulat. Kíváncsi vagyok a folytatására is. :)

Ami nem tetszett:
Kicsit kevés volt számomra az akció.
Vannak benne kicsi túlzások a romantika területén. De az ilyen típusú könyveknél ez megszokott. Hisz a főhősnők alig ismerik a srácot, de már megakarnak halni nélküle. XD

Ami nagyon tetszett:
A megalkotott világ. 
A vége.
A szerző magyar!!! *-*

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review