2013. augusztus 4., vasárnap

Gakuen Alice (anime)

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, augusztus 04, 2013
Tartalom:
"Sakura Mikan egy kislány, aki éli teljesen hétköznapi napjait nagyapjával a kis falujukban. Ám egyik nap kiderül, hogy az iskolájukat be fogják zárni. Mikan-chan nagyon kiborul, mivel nem akar elmenni arról a helyről, ahol legjobb barátnőjével, Hotaru-val találkozott... Kiderül, hogy az iskola tanulóit áthelyezik a város iskolájába... Ez eddig szép és jó... Ám mikor megtudja, hogy Hotaru is elmegy, akkor betelik nála a pohár. Teljesen összetör, hogy barátnőjének egy elit iskolába, pontosan az Alice Akadámiára kell mennie... Mikan hiába vár bármiféle visszajelzést barátnőjétől, semmit se kap... Ezért úgy dönt, hogy útra kel és megkeresi az iskolát, ahova barátnője jár...
De az Alice Akadémia nem egy közönséges és hétköznapi iskola. Az iskolába a különleges képességgel rendelkező diákokat veszik csak fel. Ezeket a képességeket nevezik Alice-nak... És mivel az iskolába nem mehetnek be látogatók, Mikan úgy dönt, hogy be fog lépni az iskolába... Ám ezt nagyon rosszul tette, mivel az osztályban mindenki piszkálja, kiközösíti őt, mivel neki még nincs képessége... Vajon sikerül neki beilleszkednie? "



Véleményem: 
Ez az anime egy régi kedvencem. Nagyon aranyos és vicces.A főszereplők gyerekek, így sohasem túl komoly a sztorija. (A mangában mondjuk ez változik) Amikor éppen egy kis vidámságra vágyom megnézek pár részt. A szereplők is nagyon jópofák és maga a történet is tetszik. :)

Ami nem tetszik: 
Bár 26 részes én ezt kevésnek tartom!!! XD Követelek egy második évadot!

Ami nagyon tetszik: 
Vicces, aranyos, szerethető!



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review