2015. szeptember 23., szerda

Teen Wolf 3. évad

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, szeptember 23, 2015
Tartalom:
Scott úgy dönt, hogy változtatni fog az életén.
Ezentúl jó tanuló lesz, koncentrál az iskolában.
Allisont is hanyagolja.
Felelősségteljesebb lesz.
Csakhogy megint elkezdődik valami.
Alfák érkeztek a városba és velük együtt egy új gonosztevő is.
Scottnak és barátainak meg kell küzdenie az alfák vezetőjével és közben ki kell deríteniük, hogy ki gyilkolja sorra az ártatlan polgárokat.




Véleményem:
A harmadik évad igazából két részre osztható és extra hosszú, mivel 24 részes.
Az első fele az alfákra és a titokzatos gonosztevőre fókuszál. A második fele pedig valami egészen másra. :D Méghozzá a japán mondavilággal kapcsolatos. Többet nem mondanék, mert semmit se szeretnék lespoilerezni.
Én nem tudnám megmondani, hogy melyik fele tetszett jobban. Mind a kettőnek megvolt a sajátossága, a maga nagyszerűsége. :D
A második felét talán azért szerettem kicsit jobban, mert beleépítették a sztoriba a japán legendákat is. Amit én nagyon szeretek és hát valljuk be, nem is szokványos egy sorozatban. Plusz a 3. évadot szerencsésen lespoilereztem... -.-" Szóval egész végig vártam benne valamit, ami csak a második felében történt meg.
Ebben az évadban sokkal jobban szerettem Scottot és Allisont. Mégpedig azért, mert így külön-külön sokkal jobbak. Jót tett nekik, hogy nem egymást nyalábolgatták és nem egymás körül legyeskedtek.
Scott egyre erősebb és kiforrottabb szereplővé válik. Ez igazából igaz szinte mindenkire. Az első évadhoz képest nagyon nagy jellemfejlődésen mentek át a karakterek. Nem nyafog, kötelességtudó és a barátaiért, szeretteiért bármire képes. :D Az ilyen karaktereket szeretem!
Például ott van Lydia, aki a suli beképzelt libája volt. Most pedig rengeteget segít.
És Stiles, aki az elején szinte még mindent bohóckodásként kezelt és gyermeteg szerelem fűzte Lydiához, de most már ő is felnőttesebb. Persze a szarkazmusa és a jó kis beszólásai megmaradtak. :D Illetve néha még most is bohóckodik, de őt így szeretjük. :D
Ebben az évadban igazán kibontakozik a karaktere. Dylan O'Brien nagyon jó színész *-* Remekül alakította az összes szituációt. Imádtam.
Derek! :D Ennek az évadak inkább az első felében van nagyobb szerepe. Persze a másodikban is jelen van, de inkább az első koncentrál többet rá. Én nagyon tudom sajnálni Dereket, mert mindig őt kínozzák meg, őt árulják el, róla mondanak csúnya dolgokat. xD Amúgy ebben az évadban kicsit betekinthetünk a múltjába és láthatjuk a fiatalkori énjét is. Kiderül az is, hogy egyes vérfarkasok szeme miért kék, míg másoké arany színű.
És persze sok-sok új szereplőt is kapunk. :D Valaki tartósabban fog szerepelni, valaki meg kevésbé tartósan. Erre most inkább nem térek ki részletesen.
Annyit elmondok, hogy például Kira eddig nagyon szimpi.
Természetesen jó sok harc is van és akció. Illetve vigyázni kell, mert ebben az évadban sokszor semmi sem az, aminek gondolnánk. ^^ Bőven vannak itt érdekességek.
És bár ez alap, azért megint leírom: Most is van sok vicces jelenet, amiken jókat lehet nevetni, mosolyogni.
Illetve vannak megható részek is, amiken talán könnyben lábadhat az érzékenyebb lelkűek szeme.
Szóval eddig egyre jobb és jobb a sorozat.
Bár én most pici szünetet tartok, mert így túl hamar érek a végére és akkor meg tök sokat várhatok a következő évadra. xD

Ami nagyon tetszett: 
Dylan O'Brien alakítása az évad második felében.
Allison apukája :)

Ami nem tetszett:
Spoileres lenne. xD

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review