2015. szeptember 13., vasárnap

Storm - Vihar

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, szeptember 13, 2015
Tartalom:
"Becca Chandler egyszer csak abban a helyzetben találja magát, hogy bármelyik fiút megszerezheti – bármelyiket, amelyiket nem akarja. Köszönhetően volt barátja hazug pletykáinak. Egy este kimenti Chris Merricket az iskola parkolójában zajló verekedésből. Chris más. Egészen más: uralja a vizet -a testvérei pedig a tüzet, a levegőt és a földet. Erősek. Veszélyesek. Halál fiai. És most, hogy ismeri az igazságot, Becca is. Nehéz titkot tartani, ha az életed van veszélyben. Amikor megjelenik az iskolában Hunter, a titokzatos új fiú, és kiderül, hogy kivételes tehetsége van a rossz helyen a rossz időben lenni, Becca eleinte azt hiszi, bízhat benne. Ám Hunter hamarosan összecsap Chrisszel, és Becca már nem is tudja, ki rejtegeti a legveszélyesebb titkot."

Én és a könyv: 
Tetszett a borító és a hossza :P

Véleményem: 
Nagyon féltem tőle, hogy nem fog tetszeni, ezért nem is mertem megvenni, hanem a könyvtárból vettem ki. Olvastam pár elrettentő kritikát is, ráadásul abban az időben minden második könyvvel mellé nyúltam. xD
Ehhez képest és pozitívan csalódtam. :)
Szerintem érdekes volt. Az Elementálok világ kifejezetten tetszett. Bírom, hogy ők végülis nem szuperhősök és az erejüket se tudják kényük-kedvük szerint használni. Chris nem tud egyetlen csettintésével vihart szítani. Nekem ez nagyon tetszett. 
Ráadásul az elemek felhasználását mindig szeretem a történetekben. :)
A Merricke fivérek pedig érdekesek. Nagyon jól volt bemutatva a testvéri szeretet-utálat közöttük. Ráadásul nem egy részen jót mosolyogtam, mert poénos volt. :D  Az én kedvencem Gabriel lett. *-* (Róla majd az ő könyvénél áradozok *-*)
Szerettem a szereplőket. Becca számomra nem volt idegesítő. A barátnőjével ellentétben...Akit a második részben se szerettem meg jobban, de ez már mellékes. xD
A szerelmi szál sem zavart, a háromszög ellenére. xD Remélem a kövi részben sem fog. Meg én alapból úgy álltam a történethez, hogy egy csöpögős maszlagot kapok, ami csak a két szereplő körül fog forogni. Szóval örültem, hogy nem ez volt a helyzet. 

Ami nagyon tetszett: 
Poénok
Elementálok

Ami nem tetszett: 
...

Idézet
"– Te csinálod a háziját? 
– Csak a matekot. Jó, ha tízig el tud számolni! 
– Egyig mindenképp el tudok! – Ezzel felmutatta középső ujját."

"– Megpróbálják bebizonyítani, hogy veszélyt jelentünk a közösségre – mondta Chris. Karba tett kézzel nézett Gabrielre. – Némelyikünk jobban tenné, ha igyekezne nem bajba keveredni az iskolában. 
Gabriel felegyenesedett ültében. 
– Ebben a tanévben én még nem keveredtem verekedésbe! 
Beccának ezen, a körülmények ellenére is, mosolyognia kellett. 
– Még csak szeptember van. 
Gabriel legyintett. 
– Részletkérdés."

"– Nick! – mondta. – Azt hiszem, meg kell kérjelek, hogy harapd meg a karomat! 
– Azt hiszem, meg kell kérjelek, hogy ezt most ismételd el még egyszer!"

"– Itt lakik Chris Merrick? 
– Aha. – A srác megint végigmérte tetőtől talpig, és a lánynak egyáltalán nem tetszett a pillantása. Úgy nézett ki, mintha mondani akarna még valamit de aztán beérte ennyivel: 
– Nincs itthon. 
– Ne mondd. Én is tudom, mert eszméletlenül fekszik a hátsó ülésemen."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review