2013. október 11., péntek

Momo e no Tegami

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, október 11, 2013
Tartalom: 
"Momo Miyaura eddig a városban élt, de miután meghalt az édesapja, az édesanyja úgy döntött, hogy visszaköltöznek a nagyszülőkhöz egy távoli kis szigetre, Shio-ra. Momo nehezen dolgozza fel az édesapja elvesztését és azt is, hogy vidékre kellett költöznie. Ráadásul az is nagyon bántja, hogy amikor utoljára találkozott az apjával, haragban váltak el. Mielőtt Momo apja elment volna, megpróbált írni egy levelet a lányának, de csak addig jutott, hogy "Kedves Momo…". A 11 éves kislány azóta is azon gondolkodik, vajon mit szeretett volna írni neki az apukája.

Mióta megérkeztek a szigetre Momo nem nagyon találja a helyét. Ráadásul furcsa hangokat kezd el hallani a házban. Az édesanyja természetesen nem hisz neki, amikor azt állítja, hogy valami nincs rendben ezzel a hellyel. Az anyuka inkább arra biztatja, hogy barátkozzon össze a környékbeli gyerekekkel. De ez sem olyan egyszerű dolog.



Momo úgy érzi, teljesen magára maradt ezen a szigeten. Aztán egyszer csak megjelenik előtte három youkai

szerű teremtmény. Úgy tűnik azonban, hogy csak ő látja őket. Később kiderül, hogy igazából nem is youkai-ok. Momóval együtt érkeztek a szigetre és nagyon fontos küldetésük van, amit csak úgy tudnak teljesíteni, ha a lány és a családja közelében maradnak. Momót eleinte nagyon megrémíti a három buggyant, démonszerű lény, de muszáj megbarátkoznia a helyzettel, mert ők bizony nem mennek el! Addig nem, amíg nem végezték el a feladatukat. Mi lehet ennyire fontos számukra?"



Véleményem: 
Nagyon jó kis családi anime. Nekem nagyon tetszett, pedig az elején azt hittem, hogy épp az ellenkezője lesz. A sztori nem túl bonyolult, de élvezhető. Én nem untam, meglepődve vettem észre, hogy már le is telt a 2 óra és vége van. Sokat nevettem rajta és a végén még pár könnycseppem is kicsordult. Mame volt a kedvencem, szerintem eszméletlen cuki. :D

Ami nagyon tetszett:
MAME!!!!!!! Olyan cuki volt :D
Vicces. ^^

Ami nem tetszett:
Hmm... nem is tudom... olyan nem nagyon volt, vagy csak most nem emlékszem ilyenre. :D





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review