2013. október 30., szerda

Brave 10

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, október 30, 2013
Tartalom:
"Történetünk a Sengoku-korban játszódik. A főszereplő Kirigakure Saizo, aki egy Iga nindzsa. Éppen délutáni sziesztát tart az erdő mélyén, azonban a békének hamar vége szakad, ugyanis egy ezüst hajú lány tűnik fel, aki éppen üldözői elől menekül. Saizo akarva-akaratlanul is belekeveredik a harcba és megmenti a lányt, akit Isanaminak hívnak. Isanami az Izumo szentély papnője, akit kisbaba korában a szentély lépcsőin hagytak és az ottani főpap nevelte fel. Azonban Isanami menekülni kényszerül az otthont adó szentélyből, ugyanis ismeretlen alakok felgyújtották és megöltek mindenkit. Az egyedüli túlélő Isanami, aki azt az utasítást kapta az őt felnevelő főpaptól, hogy keresse fel Sanada Yukimurát, az Ueda vár urát és kérjen tőle segítséget. Azonban mint ahogy arról már szó esett, a lánynak üldözői akadnak, akiktől Saizo védi meg. Ezzel meg is pecsételődött a sorsa, ugyanis Isanami megkéri, hogy védelmezze továbbra is és kísérje őt. Azonban ennek durcás főhősünk nem túlzottan örül. De az éhség nagy úr, ezért sikerül is Isanaminak Saizot egy kis sobával (hajdinalisztből készült japán tésztaféle) megvesztegetnie... 


Azonban Saizo még csak nem is sejti, hogy nem lesz olyan könnyű dolga a lánnyal. Ugyanis miután elkíséri Uedába, a lány kérleli, hogy kísérje tovább. Főhősünk kénytelen beadni a derekát, ugyanis megtámadja őket az úr egyik harcosa, aki nem más, mint Sarutobi Sasuke. A harcnak hamar vége szakad, mikor kiderül, hogy Isanami Yukimurát keresi. De hiába minden erőfeszítés, Yukimura nem szeretne segíteni Isanamin. Azonban Yukimura álláspontja hamar megváltozik, ugyanis szemtanúja lesz a lány különleges képességének. Kétségtelen, Yukimura forgat valamit a fejében, ugyanis megígéri Isanaminak, hogy gondját viseli. A lány pedig nem hajlandó megválni Saizótól és megkéri Yukimurát, hogy alkalmazza. Így lesz hát Saizo és Isanami Sanada Yukimura 10 bátor harcosának tagjai."



Véleményem:
Az eleje nagyon tetszett, aztán a közepe - számomra- ellaposodott.  Végül pedig az utolsó pár rész megint csak tetszett. Néhol vicces, néhol véres. Tele van harccal. A karakterek érdekesek. A grafika pedig szép. Nem volt egy eget-rengető darab, teljesen átlagos. Különösebben nem tetszett, de azt se mondanám, hogy rossz volt. Ahogy már írtam, teljesen átlagos.


Ami nem tetszett:
Ezt a karaktert én nem nagyon bírtam XD






Ami tetszett:
A vége.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review