2014. július 2., szerda

Beauty Pop

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, július 02, 2014
Tartalom:
"A Ryokufu Gimnáziumban működik egy klub, méghozzá az O.P (Olló Project= Scissors Project). Három fiatal másodéves fiatalember a tagja:
Narumi Shogo – a Narumi Szépségszalon örököse. Célja, hogy ő legyen Japán No.1 fodrásza. Dicsekedik a tehetségével, és nem a fellegekbe beszél, hiszen igen sok díjat nyert meg már fiatal kora óta, hirtelen haragú és allergiás a lányokra.-.-’’
Ochiai Kazuhiko - egy kevésbé sikeres, szépségcikkekkel foglalkozó cég örököse. Az O.P elnöke, és egy nagyon tehetséges sminkes. Narumival még fiatalkorukban eltervezték, hogy ők lesznek japán legjobbjai. Ő az agy a csapatban. Ő szervezi a fellépéseket és ő az a személy, aki mindent tud és figyel a háttérben.
A fiúk bizonyos időközönként szerveznek ilyen műsorokat, ahol véletlenszerűen kiválasztanak lányokat, hogy megszépítsék őket. Nagyon fontos ez a lányok számára, hisz ha valaki egy ilyen átalakításon részt vesz, biztos, hogy megtalálja az igaz szerelmet. Aoyama Kanoko egy elsőéves, aki slampos és szerelmes Ochiai-senpaiba. Meg szeretné kérni, hogy őt válasszák meg a modellnek, de Ochiai hátsó szándékot lát a lány kérésében és visszautasítja, Naru-Naru pedig lecsúnyázza.  A jelenetnek tanúja lesz egy másik első éves, Koshiba Kiri, aki csúnyán beolvas Naruminak, aki kikéri magának, hogy egy első éves kioktassa, aki ráadásul valószínűleg nem is ért a fodrász mesterséghez, mivel ő is eléggé slampos, és egyáltalán nem látszik rajta, hogy lány. Kiri fel se veszi, és otthagyja Narumit. Másnap pedig megtörténik a nagy átalakító show, ahol ismét csodát műveltek a fiúk. De feltűnik Aoyama, akire rá se lehet ismerni, hiszen valaki igen tökéletesen vágta le a haját. Ez az egy eset még annyira nem is bosszantja Narumit. Aztán, nem sokkal később a titokzatos fodrász más fiatal lányokat is megszépített. Ez már Narumit nagyon idegesíti, és Ochiai titokban egy kis bajnokságot szervez Narumi és titokzatos Mr. X között."





Véleményem:
Gondolatom megint hozok egy mangát. Méghozzá egy hosszabbat :P
Nem tudom ki, hogy van vele, de engem sosem csábított a fodrász szakma. (Mondjuk több, mint valószínű,
hogy azért mert én béna vagyok a hajjal XD) Viszont nagyon csodálom a jó fodrászokat. :D Ebben a sztoriban nem csak a fodrászaton és szépítkezésen van a hangsúly -bár elsőre úgy tűnhet-, hanem a saját magunk szeretetén is. Mindenki lehet szép stb.
Egy könnyed, romantikus, vígjáték. Nagyon jókat lehet nevetni és aranyos. Az apró szerelmi-háromszög sem maradt el, de itt nem kell véres csatározásra és sírásra számítani. XD A rajzolás tetszetős. Imádom, ahogy a szereplők kinéznek.
Kiri hatalmas. Nem az a tipikus mangalány karakter. Nem olvadozik, kissé nemtörődöm, aztán ott vannak a kedves pillanatai és az a pár mosoly. De Narumi sem utolsó. Szerintem csak szeretni lehet őket. Nem kell hatalmas dolgokra számítani tőle, de egyszer érdemes elolvasni.
51. fejezet és bátran belekezdhet bárki, mert kivételesen még magyarra is lefordították. VÉGIG!!! A történetnek pedig rendes lezárása van :DDDD

Ami nagyon tetszett:
Szereplők

Ami nem tetszett:
...






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review