2014. július 25., péntek

A vér szava

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, július 25, 2014
Tartalom:
"A tizenhét éves Alice Bonham élete a feje tetejére áll, mikor megismerkedik Jackkel. A fiú, aki imádja a rózsaszín tornacipőket és a nyolcvanas évek alternatív rockzenéjét, teljesen más, mint akikkel eddig találkozott. Aztán Alice-t bemutatják Jack öccsének, Peternek… Bár Peter látni sem bírja, a lány megmagyarázhatatlan erővel vonzódik hozzá. Képtelen választani a két, nagyon különböző fiú között, de van ennél nagyobb problémája is: Jack és Peter vámpírok, és neki el kell döntenie, a szíve vagy a vére szavára hallgat…"


Én és a könyv: 
Valami vámpírosat szerettem volna olvasni

Véleményem:
Először is: Tényleg nagyon hasonlít az Alkonyatra XD Viszont azért más is.
Másodszor: A főhősnő eszméletlen idegesítő… -.-" NAGYON, NAGYON!!!
Van az a rész, amikor a csávó elkezd magyarázni a háromszögekről. Erre főhősnőnk reakciója: Hűű, milyen rejtélyes vagy. Mire én: Inkább fura…
Ennyi erővel a matek tanárom is rejtélyes. Sőt... neki legtöbbször egy szavát sem értem, szóval még a srácnál is rejtélyesebb. XD
Főszereplőnk még az anyjával is tök bunkó volt. Oké, hogy a nő se volt vele valami kedves (nem is lett szimpi... kicsit se...), de mégiscsak az anyja… :/
Plusz nekem ő elég… önző. Igen! XD Ez a legszebb kifejezés rá :D (Amúgy csak csúnyábbakat tudnék mondani XD)
Az elején elég uncsi volt, de amikor feltűnt már Peter is és tényleg elkezdődtek a találgatások, meg a „furcsa” események – én meg nem tudtam elképzelni, hogy mi a fene van…XDDD Akkor egész jó lett. Egynek jó volt és gyorsan lehet vele haladni.

Ami nagyon tetszett:
Peter... XD

Ami nem tetszett: 
Alice.

Idézet:
"– Mi az ábra? – kérdeztem. Próbáltam könnyed beszélgetésbe kezdeni, hogy ne tűnjek követelőzőnek.
– Egyenlő szárú háromszög – felelte Jack.
– Mi? – Milo biztosan értette volna, de nekem nem szakterületem a geometria.
– Megkérdezted, mi az ábra, én meg azt mondtam, egyenlő szárú háromszög – magyarázta Jack szemmel tartva engem, hogy ne veszítsen el a tömegben. – Olyan háromszög, amelynek két egyenlő hosszúságú oldala van. Mondjuk, az nem is ábra. Inkább olyasmit kellett volna mondanom, mint „tabló” vagy „diagram”, de akkor azt hitted volna, hogy gizdulok, vagy butának tartalak. És még így sem tökéletes a válasz… Azt kellett volna mondani, hogy „szemléltetőeszköz”. Az lett volna a jó. Francba! Csak jusson eszembe legközelebb!
– Te vagy a legrejtélyesebb ember, akivel valaha találkoztam – sóhajtottam."


"Végül arra jutottam, hogy Jack valószínűleg valami Hannah Montana-féle híresség lehet. Ez megmagyarázná, miért ismerte fel mindenki."


"Már volt ott vagy harmincszor, valahogy úgy volt vele, hogy „Nagy háromszögek a homokban, húha!” Úgyhogy ezzel egyenlőre be is fejezem az utazgatást."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review