2014. július 6., vasárnap

A tigris átka

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, július 06, 2014
Tartalom:
"Szenvedély. Sors. Hűség.
Kockáztatnád mindezt azért, hogy megváltoztasd a végzeted?

Amikor Kelsey Hayes azon gondolkodott, vajon mit fog csinálni ezen a nyáron, álmában sem jutott volna eszébe, hogy egy háromszáz éves indiai átkot próbál majd megtörni. Egy rejtélyes fehér tigrissel, akit Rennek hívnak. A világ túlsó felén.
Pedig pontosan ez az, ami történt.
Szembeszállva sötét erőkkel, bűvös mágiával és misztikus világokkal, ahol semmi sem az, aminek látszik, Kelsey mindent kockára tesz, hogy megfejtsen egy ősi próféciát, amely örökre megtörheti az átkot.
A tigris átka egy epikus fantasztikus-romantikus sorozat feszült. izgalmas első kötete, egy olyan élmény, amiből még többet akarsz."





Én és a könyv: 
Kellett valami herceges :D

Véleményem:
Egy elátkozott herceg… Egy távoli ország, egy viszonylag kedvelhető főhősnő. Sok-sok leírás, sok-sok mesélés, sok-sok mitológia ééééés kaland.
Akár tökéletes is lehetett volna – főleg úgy, hogy kicsi szívemnek most éppen egy ilyen tökéletes modorú, kedves hercegre volt szüksége. Dihren nagyon imádni való. Ráadásul nekem éppen a tigris a kedvenc állatom *-*
Jóóó, mondjuk, amikor a csaj kezét nyalogatta és már tudta, hogy Ő egy herceg, akkor én nem tudtam volna elvonatkoztatni attól, hogy: Ember! Most egy hapsi nyaldossa a kezem. XD Mindegy XD
Szóval a sztori elég tömör és jó sok információt kell megemészteni. Az átok megtörése meg Indiana Jones stílusban folyik, ami nekem tökre bejött. Kedvenceim a kappák voltak. *-* Mondjuk az istennő meglátogatása is nagyon tetszett.
Kelsey egészen kedvelhető, van pár jó gondolata és elég jól beleugrott a kalandokba. Persze a végén… /ch… a vége… -.-"/ Szóval a végén elég bunkóra vált, de ennek is megvan az oka és valamilyen szinten még értem is, de attól még hülyeségnek tartom. Komolyan? Direkt ki akar velem cseszni? XD Mázlija, hogy van folytatás! Egyáltalán nem értek egyet a döntéséével!!!!
Biztos én vagyok túl önző az ilyen felfogáshoz. XD
A folytatást valószínűleg elolvasom mivel a főgonosz még csak most lép színre :P Plusz… mi ez a befejezés?????
Ui: A mellékszereplők is igazán szerethetőek, remélem majd nagyobb szerepet kap pl: Kishan.

Ami nagyon tetszett:
Amikor a mangóért mennek.

Ami nem tetszett:
A vége....



Idézet:


"Biztos vagyok benne, hogy te egy rendkívül romantikus tigris vagy."

"– Szabad egy tigrisnek müzliszeletet ennie? – kérdeztem. – Valószínűleg olyasvalamire volna szükséged, ami proteinben gazdagabb, viszont itt az egyetlen protein én vagyok, de arra ne is gondolj. Borzasztó ízem van."

"– Nem a gyengeség jele, ha időnként segítségre van szükségünk – mondtam gyöngéden."

"– Tudod, végül is, viszonylag sértetlenül kijutottunk a városból.
A szája kinyílt:
– Sértetlenül? Kelsey, tele vagyok majomharapásokkal a hátamon, és olyan helyeken is, amire gondolni sem akarok!
– Azt mondtam: viszonylag"

"Beleszeretni olyan lenne, mint leugrani egy szikláról. Vagy a legintenzívebb élmény, ami csak történt velem, vagy a legostobább hiba, amit valaha elkövettem. Vagy átértékelném és élvezném az életet, vagy összetörném magam, halálosan megsérülnék. Talán az lenne a legbölcsebb dolog ha lassabban haladnánk. A barátjának lenni sokkal egyszerűbb volna."

Nagyobb méretért katt a képre!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review