2013. november 24., vasárnap

Percy Jackson - Szörnyek tengere

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, november 24, 2013


Tartalom:
"Az istenek köztünk járnak - és van néhány emberi tulajdonságuk: például az, hogy sokan közülük eltaszítják maguktól törvénytelen gyerekeiket. A félig emberi, félig isteni eredetű kamaszok számára fenntartott különleges kiképzőtáborban azonban sosincs nyugalom. Percy Jackson, Poszeidón fia ismét kénytelen veszélyes és különleges kalandra indulni, ha meg akarja menteni a világot.
Isteni lények és barátai társaságában ezúttal Hermész lázadó fia után nyomoz, aki a bűverejű Aranygyapjút akarja felhasználni az Olümposz leigázásához. A nyomok New Yorkba, majd onnan a tengerre vezetnek. Vad kalandok, csodák és izgalmak várnak a társaságra. Sosem tudják, mikor számíthatnak isteni beavatkozásra, és mikor kell a saját erejükben bízniuk. De egy biztos: a humorukat még a legváratlanabb helyzetben sem veszítik el."



Véleményem:
Az első részt már láttam és a könyv is a polcomon csücsül, úgyhogy kíváncsi voltam a második részre. (Sajna a könyv második részét, még nem olvastam) Nem csalódtam a filmben. Nekem tetszett. Sőt jobban tetszett, mint az első rész. Viszont nem az a fajta, amit többször is megnézek. (Bááár aztán kitudja XD) A látványvilág szuper, a történet is jó, a színészek megint csak tetszenek. (Örülök, hogy a csaj haját befestették szőkére!!!) Jópofa volt az a pár poén. Nem az a fajta poén, amin az ember hangosan nevet, de jókat lehet rajtuk mosolyogni. :) Kíváncsian várom a harmadik részt. *-*
Szerintem jól megcsinálták. :)



Ami nagyon tetszett:
Amikor Hermésznél voltak.

Ami nem tetszett:
A vége felé mielőtt elkezdődne a nagy harcolgatás, kissé untam.







0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review