2013. november 16., szombat

Családi üzelmek

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, november 16, 2013
Tartalom:
"A dílereknek is vannak elveik. David (Jason Sudeikis) csak rászoruló családanyáknak vagy szorgos éttermi alkalmazottaknak árul, de gyerekeknek soha. És bízik benne, hogy ha mindig kispályás marad, nem érheti baj. De persze téved. Méghozzá nagyon nagyot.
Egyszer, egyetlen egyszer néhány környékbeli kamasznak segít megszabadulni az elvonási tünetektől, azok erre kirabolják, és ő nem tud elszámolni sem az anyaggal, sem a pénzzel. Hogy jóvá tegye a hibáját kénytelen egy nagy szállítmányt áthozni Mexikóból. Szerencsére a jó szomszédja, egy cinikus sztriptíztáncosnő (Jennifer Aniston) és két züllött kiskorú (Emma Roberts, Will Poulter) segít neki: úgy tesznek, mintha családi túrán járnának, de a lakókocsi csempészáruval van tele. Az ötlet jó - a kivitelezés viszont elképesztő következményekkel jár..."



Véleményem:
A filmet még a moziba láttam, csak valahogy mindig elmaradt a bejegyzés róla.
Nekem tetszett is meg nem is. A történet nem rossz, jók a színészek, van pár jó poén. Mondjuk volt benne, olyan amit én egyszerűen nem tartok viccesnek... de hát Hollywoodban az a poén ha a felnőtt avagy tini szereplők összevissza vagdalóznak a szexuális poénokkal és a trágár szavakkal. Spoiler: (Pl: amikor a másik család anyja elmondja a lányának, hogy tágas vaginájával nem tudja már az apját kielégíteni) Spoiler vége. Mondjuk azt hiszem manapság nem igazán tudnak olyan vígjátékot csinálni, amibe ne lenne csúnya beszéd és szex. -.-" Mindegy... ettől eltekintve szerintem nem rossz. Számomra olyan közepes. Viszont biztos, hogy majd megnézem máskor is.



Ami nagyon tetszett:
Színészek, főleg Jennifer Aniston




Ami nem tetszett:
Néhány poén nekem nem jött be. 





0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review