2014. augusztus 21., csütörtök

Elveszett lelkek városa

Bejegyezte: 1995 dátum: csütörtök, augusztus 21, 2014

Tartalom:
"Mi az az ár, ami még a szerelemért is túl magas? Amikor Jace és Clary ismét találkoznak, a lány elborzadva tapasztalja, hogy szerelmét és gonosz bátyját Lilith varázslata egymáshoz köti. A Klávé célja megölni Sebastiant, de lehetetlen anélkül végezni az egyik fiúval, hogy a másiknak ne essék bántódása. Alec, Magnus, Simon és Isabelle tündérekkel, démonokkal meg a könyörtelen Vasnővérekkel alkudozik, Clary pedig veszélyes játszmába kezd. A tét nem csak a saját élete, de Jace lelke is egyben. De bízhat-e még a fiúban egyáltalán?
Szerelem. Vér. Árulás. Bosszú. A Végzet Ereklyéi lélegzetelállító ötödik darabjában közelítő sötétség fenyegeti az árnyvadászokat."



Én és a könyv: 
Szeretem a Végzet ereklyéi sorozatot

Véleményem:
Hmmm… De vártam, hogy elolvashassam. Tetszett-e? Óh, igen!!!!
Hát emberek, nem tudom ki hogy van vele, de nekem Sebastian a kedvencem. XD Ő a kedvenc fő-gonoszom és úgy alapból is tök jó karakternek tartom. (Szegény… tuti ki fogják nyírni :( Én sírni fogok XD)
Maga a sztori is izgi volt, pörögtek az események, nem untam – bár engem leginkább csak a Sebastianos részek érdekeltek. XD
Sok a jó poén, van dráma, van romantika. Szóval, minden amit már megszokhatott az ember Cassandra Claretől. A Mennyei tűz városa nekem nem igazán tetszett, szóval ez a kötet kész felüdülésnek számított. Remélem a következő kötet is ilyen jó lesz és kapok sok-sok Sebastiant!!! De tuti, hogy kinyírják :'(



Ami nagyon tetszett: Sebastian :P

Ami nem tetszett: ...




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review