2014. augusztus 19., kedd

Chibi Devi!

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, augusztus 19, 2014
Tartalom:
"Honoka Sawada 14 éves lány, aki mindig magányos, hiszen az iskolában is mindig egyedül van, sőt társai még ki is használják. Ezek mellett még egyedül is él, ezért hát nem csoda, hogy rettenetesen el van keseredve. Azonban hamarosan csoda történik, ugyanis egy reggelen arra lesz figyelmes, hogy nincs egyedül az ágyban! Legnagyobb meglepetésére egy bébit talál maga mellett. Azt azonban még maga Honoka sem tudja, hogy hogyan is került oda az a kisbaba, aki mellesleg fiú, és több furcsaság is van rajta. Ilyenek például az aprócska kis szarvai és villás farka, ami az ördögére hasonlít legjobban. Egy biztos, valami nagyon nem stimmel az aprócska kis jövevénnyel, hiszen mindezen furcsaságok mellett előszeretettel használja tűzokádó képességét is."



Véleményem:
Wáááá! Annyira édes!!! XD Jajj, hát én a képernyő előtt visítoztam és összevissza mosolyogtam, mert tündéri ez a chibi-baby.
Először furcsa szemmel néztem rá, a plakát nem győzött meg. Viszont gondoltam... egye-fene nézzünk bele.
75 részes, ami rám hozta a szívrohamot XD Deeeeee! Csak 5 percesek a részek. :D
Eléggé csili-vili és eléggé gyerekes, de néhol vicces és ahogy már említettem nagyon aranyos is.
Honoka kissé szerencsétlen, elég sokat sír és súlyos kifejezésbeli gondjai vannak. XD
Shin kissé idegbeteg, de ez csak azért van, mert nem tudja jól kezelni azt, ha zavarban van. Illetve próbál jó "apuka" lenni.
Nem kell nagy sztorit várni és a célközönség nem éppen az én korombeliek, de bárki megnézheti. (Max nem tetszik majd neki XD)

Ami nagyon tetszett: 
Aranyos

Ami nem tetszett:
Néha kissé fárasztó



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review