2014. április 27., vasárnap

Hamatora

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, április 27, 2014
Tartalom:
"A történet középpontjában egy, a címmel azonos nevű, detektív vállalat áll, melynek tagjai állandó pénzhiányban szenvednek, és természetfeletti képességekkel, úgynevezett Minimumokkal rendelkeznek. Ezek a képességek szereplőnként egyediek, viszont a legtöbbet láthattuk már más animékben valamilyen formában. Mondjuk, kicsit sötétebb formákban. Akár a feketénél is sötétebbekben. Találkozhatunk például szuper gyorsasággal, szuper erő különböző formáival, elektrokinézissel, jövőnaplóval – akarom mondani, hordozható multimédiás tárggyal, ami jóslásra képes. A már említett pénzhiány miatt szereplőink szinte bármilyen munkát elvállalnak – na jó, ne gondoljunk semmi rosszra, csakis nyomozómunkáról van szó –, már ha úgy tartja a kedvük."



Véleményem:
Egész jó anime volt. Mondjuk, amikor elkezdtem teljesen másra számítottam.Bár nem vált kedvencé és nem az a többször megnézem fajta. De a folytatást is megfogom nézni, mert lesz az is. Legalábbis, ha hihetünk az utolsó rész végén lévő "To be continued..." feliratnak. Plusz amilyen vége lett... Hát nagyon kell a folytatás!  
Nyomozás és szuper-erő. Ezt a kettőt nagyon tudom szeretni, főleg, ha a nyomozásokat jól és részletesen csinálják meg. Itt talán kicsit túl könnyen fény derült a főgonosz kilétére, ami kicsit zavart és a bűnesetek se voltak túl bonyolítva, de amúgy tetszettek. Viszont nagyon sok minden nem derül ki. Én például sokkal többet szeretnék tudni az Akadémiáról és a szereplőket is sokkal jobban szeretném megismerni. Ugyanis az eddigi információk nagyon kevesek voltak. Meg aztán az utolsó rész vége... Hát az aztán befejezés volt...(Ahogy fentebb már említettem, folytatásért kiált.) XD Szóval egész szórakoztató és érdekes, néhol még humoros is.


Ami nagyon tetszett:
Minimum használatkor a színek, meg úgy alapból a Minimumok.

Ami nem tetszett:
...








0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review