2017. január 25., szerda

Glee 1. évad

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, január 25, 2017
Tartalom:
"Minden fiatal elképzelte már magát rock- vagy popsztárnak. Csak az odáig vezető utat nehéz végigjárni, főleg, ha az az út egy iskolai kóruson át halad. A William McKinley Gimnáziumban ez az érvényesülés lehetséges módja. De most talán vége az unalmas daloknak! Megüresedik a Glee Klub, az iskolai kórus vezetői posztja, és a fiatal spanyol tanár, Will jelentkezik a helyre, aki gyökeres változtatásokra készül, hajlandó követni a divatot, és új diákokat toboroz. Eltökélt szándéka, hogy visszaadja a kórus egykori fényét, és olyan menők lesznek, mint senki az Államokban."




Véleményem:
Eddig az én életemből kimaradt a Glee. Mindig láttam a reklámjait, de még a tévében se láttam egyetlen részét sem.
Mindig láttam, ahogy ezerrel dicsérik bizonyos blogokon. Úgyhogy inkább tartottam a távolságot, mondván, hogy biztos nem olyan jó. Aztán kiderült, hogy anyukám már látott pár részt és szerinte jó... Erre már azért felkaptam a fejem. De a végső döntést akkor hoztam meg, amikor láttam egy videót az egyik dalról. Akkor már tudtam, hogy el kell kezdenem. (Amúgy EZ A VIDEÓ VOLT AZ)
És pozitívan csalódtam!
Nagyon megtetszett az első évad alapján.
Bírtam, hogy szinte minden résznek volt mondandója, de közben mindig lehetett egy kicsit nevetni is. Sok-sok problémát felsorakoztattak amelyek többségét reálisan ábrázoltak és ezt imádtam.
A szereplők szinte mind szimpatikusak és mindannyiuknak meg van a maga személyisége. Igaz valamelyikük sablon karakter - hisz van tipikus buta szőke, rosszfiú stb. Ám néha még ezekben a karakterekben több rejtőzik. Plusz senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái, mindenki követ el hülyeséget és képesek a változásra.
Egyik kedvencem Sue. Akkora arc az a nő! XD
Plusz Will. Nekem miért nem volt ilyen aranyos tanárom, mint Will? És most nem a külsejére értem/bár az is jó :P/ hanem az, hogy tényleg mindent megtesz a diákjaiért és ennyire büszke rájuk. Mindenkinek kéne egy Will féle tanár!
Ami mellett pedig megint csak nem lehet elmenni; A dalok! Hát én oda voltam értük.
Kedvencem lett a 17. részben hallott Total Eclipse of the Heart. Már ismertem a számot, de a Glee-s előadásban egyszerűen fenomenális volt. Annyira ütősre sikeredett a mimikával és a tánccal, hogy csak na.
Én utána visszapörgettem kétszer is filmet, azóta meg már ezerszer újra néztem a YouTube-n.
Szóval tényleg jó ez a sorozat. :D (Legalábbis eddig.)

Ami nagyon tetszett: 
Dalok.
Szimpi szereplők.
Vicces.

Ami nem tetszett:
...


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review