2017. január 7., szombat

Örök éjre szánva

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, január 07, 2017
Spoilert tartalmazhat az előző kötetekre nézve!!!
Tartalom:
"Simon kalandjai az Árnyvadász Akadémián

Simon az Akadémia többi diákjához és tanárához hasonlóan megdöbben, amikor egy kék bőrű boszorkánymester gyereket találnak az Akadémia lépcsőjén. A gyereket átadják az éppen óraadó tanárként az iskolában dolgozó Magnus Bane-nek, akinek nincs más választása, mint hogy hazavigye… természetesen élete párjához."





Én és a könyv: 
Haladok sorban.(Még mindig xD)

Véleményem: 
Ahogyan az a tartalomból is kiderülhet(és szerintem sok nagy rajongó már úgyis tudja) egy baby is csatlakozik kis Árnyvadász csapatunkhoz. Igaz nem a szokásos módon, hanem talált babáról van szó. Méghozzá egy boszorkánymester babáról.
Nekem ez a kötet lett a tíz közül a kedvencem. :D
Talán azért, mert minden régi kedvenc feltűnik benne: Magnus, Alec, Jace és Clary. (Persze Izzy is, de ő azért bővelkedett az előző részekben is :D) De az is lehet, hogy azért tetszett annyira mert extra sok cuki jelent van benne és persze a poénokkal is bővelkedik.
Imádtam a Lightwood család sürgölődését a baba körül. Jó volt látni, hogy Robert és Maryse is mennyit változtak. Én olyan jókat nevettem rajtuk.
Természetesen egy kis meghatódásra is volt lehetőség.
Szóval itt aztán minden volt, aminek lennie kellett. Imádtam!


Ami nagyon tetszett: 
Van egy kedvenc jelenetem, amikor Magnus visszatér a sétájáról és már ott van az egész Lightwood család.

Ami nem tetszett: 
...



Idézet: 
"Magnus hitt benne, hogy sok régi dolog szépsége igazán tartós lehet. Ott vannak például a piramisok. Michelangelo Dávid-ja. Versailles. Magnus maga."

"Alec Lightwood árnyékként kígyózott át a diákok sokadalmán. Jó egy fejjel emelkedett a legtöbbjük fölé, mégsem lökött félre senkit az útjából. Csendben, kitartóan haladt, amíg el nem jutott oda, ahol lenni akart: Magnus oldalára."

"– Egyáltalán hogy neveznéd őket? Algnus? Úgy hangzik, mint valami lábgomba. 
– Tök nyilvánvaló, hogy Malec lenne a nevük – közölte Beatriz."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review