2014. június 14., szombat

Kodomo no Omocha

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, június 14, 2014
Tartalom:
 "Sana, egy hiperaktív tinisztár, aki a Kodomo no Omocha című TV műsor főszereplője. Anyukája a különc írónő, akinek a kedvenc hobbija megőrjíteni a kiadókat azzal, hogy a határidő előtt egy másodperccel adja le az irományait :D. A "család" további tagja Maro-chan, egy kis mókus, aki az írőnő hajában él, valamint a sármos Rei-kun, aki egy személyben Sana menedzsere, sofőre, vőlegénye és ahogy Sana mondja, a stricije is :D
Minden szép és jó lenne Sana életében, egyetlen gondja van csak: a suliban a fiúk kegyetlen módon terrorizálják a tanárokat, méghozzá a kegyetlen Hayama vezetésével. Hayamával még a tanárok sem bírnak, egy "érdekes" tartalmú képpel zsarolja az osztályfőnökét és a tesitanárt. Sana-chan egy-két különösen durva szívatás után úgy határoz, hogy megfékezi a srácokat..."





Véleményem: 
Mostanság hanyagolom a mangákat és az animéket, de gondoltam elhozom az egyik legnagyobb kedvencemet. :D A bejegyzés előtt bele is olvastam, aminek az lett a következménye, hogy nem tudtam abbahagyni. XD De nem baj, mert így legalább feldobta a napomat. 
Ezen a történeten rengeteget lehet nevetni, de a drámát is kapunk, és természetesen a romantika sem maradhat el. Sohasem lehet unni és szerintem csak szeretni lehet.
Szóóóóval én imádom. Elég régi (1994-1998), de a rajzolása megállja a helyét a mostani alkotások között is. 
Oda vagyok a szereplőkért: Még csak hatodikba járnak (persze csak a történet elején van ez így) és mégis próbálnak felnőttként viselkedni. Ez néha összejön, de néha érzékelhető, hogy ők bizony még mindig csak gyerekek.
Hayama: Kezdetben kezelhetetlen és magába zárkózó. Neki is megvan a maga "sötét múltja". Ám Sana képes megváltoztatni őt és igazából nem is vele volt a fő gond  ;)
Sana: Életvidám, szerethető. Próbálja mindig csak a jó oldalát mutatni, de neki is ott van a múlt, ami árnyékot vet az életére.
Őket csak imádni lehet. *-* Viszont a mellékszereplőket sem lehet nem szeretni. :) Mindenki jól ki lett találva.
Nagyon szerettem az érzelmeket is. Nem csak a szerelemről szól a sztori, hanem más fontos dolgokról is. 
Érdemes elolvasni!!! Bár kicsit hosszú... XD De megéri!!!!
Magyarul az AnimeAddicts-on olvasható, de nincs végig lefordítva. 

Ui: Természetesen van animében is ^^ (Sajna azt még nem néztem meg, deee tervben van)


Ami nagyon tetszett:
MINDEN!!!

Ami nem tetszett:
.....








Kedvcsinálónak pár kép: 












0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review