2016. szeptember 30., péntek

Behálózva

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, szeptember 30, 2016
Tartalom:
"Drew sokat tud a nőkről, de nem eleget. Drew Evans igazi főnyeremény. Szívdöglesztő, rámenős, gazdag, egyszóval olyan pasi, akinek mosolyáért New York legtökéletesebb alakú hölgyei örömmel ledobnák magukról a trendi kis koktélruhát, és még nagyobb örömmel hagynák el megunt férjeiket. Ő a társasági élet központja, a cég titkos reménysége, a család mintapéldánya, de egy napon eltűnik a színről, és jó oka van rá. Állítólag lázas betegen fekszik és kúrálja magát. De ugye ezt a dumát egyikünk sem veszi be? Katherine Brooks éles eszű, állhatatos és gyönyörű. A siker érdekében mindenen és mindenkin átgázol, ha kell. Drew és Kate gyönyörű pár lehetnének. Ha nem gyűlölnék egymást minden erejükkel. Ha nem vágynának egymásra minden porcikájukkal. Vajon ki kerül ki győztesen kettőjük világraszóló párharcából? Ki engedelmeskedik kinek, ki a főnök az ágyban és ki a cégben?"


Én és a könyv: 
Kemény 200 Ft volt a Tescoban.

Véleményem: 
Ha az ára miatt nem kapom fel a fejem, akkor valószínűleg sosem olvasom el. Sem a borítója, sem a tartalma nem fogott meg különösebben.
Pedig ez a regény nagyon is jó.
Először is; Az egészet Drew agyán keresztül láthatjuk. A pasi egy hatalmas nagy idióta tud lenni. xD De a humora és a stílusa eszméletlen. Ráadásul mindig megszólítja az olvasót, mintha épp egy társalgás folyna. Vagy pedig olyanokat mond, hogy; Látják ott azt a lányt? stb.
Tipikusan az a könyv, amiből jó kis romantikus-vígjátékot lehetne alkotni.
Valahogy Kate, először nem volt túl szimpatikus. Számomra
nagyon karót nyelt volt. De tökéletes megtestesíti az erső, független nőt, aki sikeres a munkájában és még magabiztos is. Úgyhogy a végére őt is megszerettem. Plusz nem hisztizett túl sokat a szerelmiháromszög ügyében sem.(Külön piros-pont neki.) Viszont valahogy a második rész -ami az ő szemszögén keresztül mutatja be az eseményeket - valahogy nem érdekel.
Amúgy rettenetesen sokáig olvastam. Három hétig. (Plusz-minusz pár nap)
Pedig olyan kis pici és vékonyka. De sajnos súlyos olvasói válságban szenvedek. xD Ám erről nem a regény tehet.


Ami nagyon tetszett:
Vicces

Ami nem tetszett:
...


Idézet:
"– Egyébként Drew vagyok – nyújtom a kezem. – És te?
A lány felemeli a kezét.
– Én pedig menyasszony vagyok."

"Egyszerű férfilogika: ha egy nő dühös, az azt jelenti, hogy szeret. Mert ha egy kapcsolatban a csaj már nem kiabál veled, akkor cseszheted. A közöny a nők halálos csókja."

"– Aha. Királylány akarok lenni. Feleségül vesz egy királyfi, és palotában fogunk lakni.
Beszélnem kell a nővéremmel. A Disney-filmek veszélyesek. Ha kíváncsiak a véleményemre, elmondom, hogy szerintem rohasztó, butító agymosást végeznek.
– Vagy mondjuk, beszállhatnál az ingatlanbizniszbe – mondom. – Akkor megveheted magadnak a palotát, és nem lesz szükséged semmiféle királyfira."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review