2016. szeptember 13., kedd

Warcraft – A kezdetek

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, szeptember 13, 2016
Tartalom:
"Azeroth békés világa a háború szélén áll, ahogy a népe félelmetes megszállókkal néz szembe: ork harcosokkal, akik a haldokló hazájukból menekülnek, hogy új otthont foglaljanak el. Ahogy a két világ közötti portál kinyílik, az egyik hadsereg pusztítással, a másik kihalással néz szembe. Az ellentétes oldalakról két hős útja kereszteződik, ami majd eldönti a családjuk, a népük és a hazájuk sorsát."


Véleményem: 
Nem vagyok egy nagy videojáték fan, szóval kevés játékot ismerek csak. A Warcraft is azok közé tartozik, amit nem ismerek. :D
Amikor megláttam a trailerek, különösebben nem érdekelt a film. Sőt... Egyáltalán nem érdekelt.
De aztán tegnap gondolkodtam, hogy milyen jó lenne megnézni egy fantasy filmet. Persze valami olyat, amit még nem láttam. (Elég kicsi a választék xD)
A film vége után a következő gondolatok fogalmazódtak meg bennem:
Mi fene? Simán elnéztem volna tovább is. 0.0  Pedig két órás.
Ütős volt a sztori. Tetszettek a karakterek. Bírtam, hogy némi humort is csempésztek bele. Tele van sok-sok harcjelenettel és még drámával is. Nagyon bírtam, hogy a film nem félt kinyírni akár fontosabb szereplőket se. Az egyik jelenetet még meg is könnyeztem.
A látványvilágát azt meg kellett szoknom, mert számomra néhol eléggé számítógépes volt. De ezt a végére már szinte észre se vettem.
A világ bemutatását kicsit hiányoltam. Illetve kétszer kellett megnéznem a filmet, mire leesett, hogy az orkok világa a Fel miatt indult pusztulásnak. (Ja, meg persze anya is kellett hozzá. xD Mert ma vele együtt néztem meg a filmet)
Illetve szerintem ez pont az a film, amit nagyon érdemes eredeti hanggal nézni. :)
De a végeeee.
Ne már! Szeretném tovább nézni xD Tipikusan az a befejezés, hogy még sok a lezáratlan szál.
Lesz folytatás?
Szóval összességében: Nekem nagyon bejött és örülök, hogy a játék ismerete nélkül is élvezhető volt.

Ami nagyon tetszett: 
Úgy összességében.

Ami nem tetszett:
...


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review