2016. szeptember 16., péntek

Outcast 1. évad

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, szeptember 16, 2016
Tartalom:
"Az Outcast sorozat Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapul. A történet Kyle Barnes életét mutatja be, aki gyermekkora óta küzd démoni megszállottságával, amire Andreson tiszteletes “segítségével” próbál meg választ találni. Ám ahogy beleássa magát az ördögűzés világába, rájön, hogy ez az út sokkal messzebbre vezet, mint ahogyan korábban gondolta…

Az Outcast executive producere a The Walking Dead atyja, Robert Kirkman."


Véleményem: 
Ez a sorozat egy kicsit megkavart.
Felvetett rengeteg dolgot, aminek többségét nem magyaráztak meg. Persze tudom, hogy ez még csak az első évad és később biztos fény derül a dolgokra.
De most úgy érzem, hogy valahol nem figyeltem eléggé. xD Na mindegy.
Maga a sorozat;
A cselekmény lassú mederbe folydogál. Vannak unalmasabb epizódok, de az én figyelmemet lekötötte. Ahogy fentebb is írtam, sok érdekességet felvetett. Kíváncsi leszek, hogy ezeket miképpen bontják ki a második évadban.
Amúgy rögtön undin indított, egy falat nyaldosó kis sráccal. Extra undi volt. Legalábbis engem a
hideg rázott tőle. Utána pedig még az ujját is elkezdi csócsálni. Hmmm, nyami.
Majd megismerhetjük hányatott sorsú főhősünket, aki különlegesnek számít - bár erről még ő maga sem nagyon tud.
Természetesen bepillantást nyerhetünk a múltjába is és megtudhatjuk hogyan jutott addig, ameddig. Kiderül, hogy mit tett és miért tette. :D Egészen kedvelhető karakter.
Jön még egy idegbeteg pap is, aki elhatározta, hogy felveszi a harcot az ördöggel. Eleinte még örültem is a személyiségének, mert nem az a tipikus szentfazék; káromkodik, dohányzik és nem fél erőszakot alkalmazni sem. De később nagyon unszimpatikussá vált.
Főhősünknek van egy testvére is, akinek szintén fontosabb szerepek jutnak a sorozat alatt. Illetve megismerhetjük az ő családját is és természetesen az ő múltjában is akad némi nyalánkság.
További főbb szereplőnk a rendőrkapitány, aki kissé érdekesen végzi a munkáját, de alapjáraton jó fej :D Talán őt bírom eddig a legjobban.
Összességében: Számomra nem kiemelkedő, de mindenképpen jó időtöltés volt és szerintem a második évadba is bele fogok nézni :)

Ami nagyon tetszett: 
Érdekes

Ami nem tetszett: 
Néhány részletet még nem értek.
Néha kicsit unalmas.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review