2016. július 1., péntek

Charlotte

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, július 01, 2016
Tartalom:
"Tegyük a szívünkre a kezünket! Ha birtokában lennénk egy különleges képességnek, akkor önző módon kihasználnánk-e azt, vagy nem élnénk vissza vele a mindennapi életünkben? Történetünk főhőse, Otosaka Yu a képességet használva szeretné megteremteni magának a sikeres iskolai életet. Azt azonban nem is sejti, hogy egy titokzatos lány felbukkanásával megnyílik előtte a különleges képességek használóinak világa. Vajon milyen világ vár rá? Vidám vagy tragikus?

A Key és Maeda Jun által fémjelzett szériák ritkán okoznak csalódást. És, ha ehhez a P.A. Works is betársul, akkor lehet, hogy az Angel Beats! méltó utódjának lehetünk szem és fültanúi."


Véleményem: 
Lenyűgöző anime volt. *-*
Megint csak úgy voltam vele, hogy az első rész még nem nyűgözött le. Nagyon furának találtam a főszereplőt. :D Nem különösebben volt szimpi a srác. Tényleg hülyeségekre használta az erejét és csakis önző célokra. Bár azért ez egyben tetszett is, mert szerintem a legtöbben valóban így tennének, ha lenne valami erejük. xD
De aztán már az utolsó rész vége is olyan lett, hogy tetszett.  Amikor feltűnt Tomori és Jōjirō, akkor minden rögtön sokkal érdekesebbé vált. Érdekelt, hogy mi lesz a második részben.
Az egész kis aranyos, vicces és bugyuta volt az elején - semmi komoly.
Körülbelül a hatodik részig epizódikusan haladtak az események. És igazából egészen addig nem is volt semmi extra az egészben. Nem is értettem, hogy miért vannak érte annyira oda az emberek.
Viszont hirtelen minden megváltozott és egy tök érdekes csavar került a dologba, én meg csak lestem. :D
Van itt minden; karakter fejlődés, poénok, szép grafika, szövevényes sztori és valamelyik rész nagyon meghatóra sikeredett.
Manapság nem gyakran esik meg velem olyan, hogy bánom ha egy anime rövid. De ezt még úgy néztem volna. Viszont szép lezárást kapott, amibe meg nem lehet belekötni. :) Csak kár, hogy a hosszú hónapok vagy akár évek egyetlen epizódba sűrűsödtek.
Imádtam a grafikát is, agyon szemet gyönyörködtető volt és a karaktereket is szépre csinálták.
A szereplőket egyébként nagyon megkedveltem. Kedvencem persze Yu és Tomori volt. :D Irtó vicces párost alkottak, de egyben ki is egészítették egymást. De persze a mellékszereplőket is nagyon bírtam. Mondjuk leginkább Yu-n és Tomorin van a hangsúly. Talán annyit tudnék belekötni, hogy a többieket is jó lett volna mélyrehatóbban megismerni.
Biztos vannak más hibái is, de én jelenleg a fanatikus rajongó fázisban vagyok, akit elvakít az imádta. xD

Ami nagyon tetszett: 
A csavar.

Ami nem tetszett:
...


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review