2015. december 26., szombat

Star Wars - Az ébredő erő

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, december 26, 2015
Tartalom:
"Idén a Lucasfilm és a rendező J.J. Abrams együtt kalauzolják el a nézőket egy messzi-messzi galaxisba.
A Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő (Star Wars Episode VII: The Force Awakens) a Csillagok háborúja-sorozat hetedik része.
Körülbelül harminc évvel járunk a második Halálcsillag elpusztítása után. Luke Skywalker, az utolsó élő Jedi eltűnt. Mind a Galaktikus Birodalom utóda, az Első Rend, és az Új Köztársaságért harcoló ellenállók lázasan keresik."


Véleményem:
IGEN! IGEN! IGEN!
Végre én is megnéztem az Ébredő erőt. *-*
Méghozzá, természetesen 3D-ben.
Még teljesen a hatása alatt vagyok, ugyanis még egy óra se telt el mióta kijöttünk a moziból.
Talán kicsit elfogult vagyok, mert én eleve úgy álltam hozzá, hogy nekem ez biztos tetszeni fog. Sőt már előtte teljes Star Wars fanságban voltam.
Star Wars zsebkendő, pohár, az összes részt újra néztem, anyunak már egy hónapja csak erről beszéltem és az osztálytársaimat is ezzel nyaggattam. A tesómmal is megnézettem - egyelőre még csak- az első részt.
Szóval igen, tetszett a film. :D
Bár az is tény, hogy volt benne olyan is, ami nem tetszett.
De kezdjük azzal, ami tetszett.
Először is a látványvilág az valami eszméletlen jóra sikerült. Amikor ott összevissza száguldanak az űrhajók, meg szinte kijön a képből az a nagy hajó és vannak részek, amikor szinte tériszonya lesz az embernek. *-* Arról nem is beszélve, hogy nagyon szép tájak is voltak.
A sztori sem volt rossz. És voltak nagyon szuper akció jelenetek. Ment a sok robbantás és a már említett űrhajó száguldás. Egyedül a fénykard harcot hiányoltam. Mármint persze volt fénykard, csak kevés és én többet szerettem volna.
Elég sok nosztalgikus jelent is van, amikor visszaemlékezhetünk a régi részekre. Plusz valamikor eléggé hasonló itt is a történetszál.
Rey karaktere nekem nem lett szimpatikus. Nincs baj a lánnyal, csak valahogy engem nem fogott meg. De egyébként egy erős női főszereplő. Akit viszont megkedveltem az Fin és Poe. :D Nagyon bírtam mind a kettőjüket.
A régi szereplők jól adták a már megszokott karakter, ezzel nem volt gond. :D
Na és ott van még… Kylo - azaz a főgonosz...
Hááát XD Őszintén megmondom, hogy amikor levette a sisakját elkezdtünk röhögni, hogy „ez most komoly?”
(Még a mellettünk ülők és röhögtek. És utána volt is egy rész, amikor valaki a filmben: Vedd le a sisakot! A srác aki mellettünk ült: Inkább ne! xD)
Természetesen nincs bajom a színész kinézetével, csak valahogy erre a szerepre nagyon nem egy ilyen kinézetű pasit vártam volna. A szinkronjáról nem is beszélve... Jujj, azt megint csak nem találták el. Amúgy szinte 1000%, hogy ezt majd megnézem feliratosan is.
Szóval összességében jó volt a film, de azért persze nem szárnyalja túl az elődjeit ^^
A folytatásra kíváncsi leszek.

Ami nagyon tetszett:
Látványvilág

Ami nem tetszett: 
Kylo



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review