2014. szeptember 21., vasárnap

Fate - Végzet ( A vér szava 2.)

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, szeptember 21, 2014
Vigyázat! Spoilert tartalmazhat az előző kötetre nézve!!!!!
Tartalom:
"Alice Bonham azt hiszi, öccsével együtt végre sikerült megtalálnia az egyensúlyt a természetfeletti és a hétköznapi élet között. Jack, aki vámpír és Alice fiúja egy személyben, úgy próbálja megvédeni a lányt, hogy állandóan rajta tartja a szemét. Ami Jack bátyját, Petert illeti… Alice nem tudja biztosan, merre lehet, és vajon mit akarhat tőle. De ami még rosszabb: azt sem tudja, vajon ő maga mit akar Petertől. Amikor aztán megtörténik a tragédia, Alice rettenetes dilemmával találja szemben magát. Döntése messzemenőbb következményekkel jár, mint azt gondolta…"



Én és a könyv:
Nem nyűgözött le az első rész, de azért érdekelt mi lesz Peterel.

Véleményem:
Hmmm… 
Kb. ugyanúgy érzek ezzel a kötettel kapcsolatban, mint a másikkal. A szereplők még mindig idegesítőek. Ráadásul a kedvencem – Peter- alig szerepelt és a dolgok alakulása szerint még a lány se lesz az övé. XD (Emberek, ki fogok akadni!)
Milo a vámpírrá alakulása elején nagyon fura volt, de szerencsére ez elmúlt. (Amúgy őt bírom, úgyhogy megijedtem, hogy mi a fenét tettek vele XD)
Jack… hát én nem egészen értem, hogy Alice mit szeret benne. Különösebb okot nem adott rá, ráadásul végtelenül ostoba tud lenni. (Elvinni a csajt egy vámpírdiszkóba… Most komolyan??? XD)
Alice… hát… áh… inkább nem szólok semmit….
Olyan szempontból jó, hogy érdekelt mi lesz a vége és vajon mikor tűnik már fel Peter, és ha feltűnik mi fog történni…. Aztán banyek a nagy harcot nem is olvashatom! XD Ez nem fair!!! Utána meg azt se tudom, hogy mi történt, mert vége a könyvnek… Hát igen, függővég… -.-" Lehet, hogy a folytatást is elolvasom, de egyenlőre hanyagolom a sztorit. 

Ami nagyon tetszett:
Hát így visszagondolva... Nem nagyon tudok kiemelni egy részt se.

Ami nem tetszett:
Milo vámpírrá válásának az eleje.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review