2016. június 3., péntek

The 100: 1. évad

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, június 03, 2016
Tartalom:
"97 évvel a szörnyű nukleáris katasztrófa után, ami az emberiség tudomása szerint végzett a bolygó nagy részével, 100 fiatalt küldenek le a bolygóra az űrben keringő állomásról, hogy ellenőrizzék lehetséges e az élet a Földön."



Véleményem:
Mivel sok ismerősöm szereti és áradozott róla, illetve nekem is már egy ideje a várólistámon volt, elkezdtem nézni.
Bár még csak az első évadot néztem meg, de nekem eddig nem lesz kedvencem a sorozat.
Nem volt rossz és igazán élvezhető, plusz a sztori tök érdekes. Nekem nagyon bejött ez a disztópikus világ és ez a világ bizony nagyon kegyetlen tud lenni, van pár érdekes szabályuk, amiket elég szigorúan vesznek. Amikor pedig a fiatalok a Földre kerülnek, akkor ezeket a szabályokat felrúgják és sajátokat alkotnak.
Csak annyi, hogy a szereplők közül kb. kettőt kedvelek (Bellamy és Lincoln) és hiányolom a poénokat.(De, nem lehet mindig minden vicces. xD)
A főszereplőlányt valahogy nem tudtam megszeretni, amit egyébként furcsállok, mivel alapvetően az ilyen erős nőikratereket mindig bírom.
Ám Clarke valahogy nem lett nekem szimpatikus, valahogy idegesítő volt. Habár nagyjából mégis szinte mindig egyetértettem a döntéseivel. xD
Bellamy először nagyon unszimpatikus volt, hiszen egy aljas zsarnokként robbant be a sorozatba. De ahogy haladt előre a sztori, hamar rájöhettem, hogy sokkal több rejtőzik a karakterében és a tetteinek is megvan az oka. (Barinőim is mondták, hogy őt először mindenki utálja, de majd megfogom szeretni. Mire én: Hát ezt valahogy nehéz elképzelni. Most meg: Bellamy *-*)
Illetve a másik kedvelt szereplőm Lincolni, aki kifejezetten tiktokzatos, szuper szexi és kedves, meg még erős is és minden ami kell. :D
Rajtuk kívül még van pár fontosabb szereplő, mint például Bellamy húga, Raven, Finn, Jasper. Plusz persze azok az emberek, akik a Bárkán maradtak. Illetve nem feledkezhetünk meg arról, hogy a Föld is tartogat érdekességeket. :D

Ami nagyon tetszett: 
Az alap szituáció

Ami nem tetszett: 
Eddig Clarke nem szimpi


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review