2016. június 10., péntek

Norn9: Norn+Nonet

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, június 10, 2016
Tartalom:
A 12 éves Suzuhara Sorata 2016-ban egy osztálykiránduláson vesz részt, amikor meghall egy különös énekhangot eszméletét veszti és amikor felébred egy ismeretlen helyre kerül.
Később kiderül, hogy egy Norn nevezetű hajón van három fiatal lánnyal és kilenc fiúval. De, ami a legfurcsább az egészben 1919-et írnak és a fiatalok mindegyikének különleges képességeik vannak. Egy titokzatos szervezet tagjai, melynek neve; Sekai(Világ).
Míg Sorata próbálja kideríteni, hogy hogyan történhetett meg ez az egész, addig a hajót és a rajta élőket szörnyű fenyegetés sújtja.


Véleményem:
Én nagyon meglepődtem. Hatalmas pozitív csalódás volt ez az anime. *-*
Az első rész még különösebben nem fogott meg, de azért volt annyira érdekes, hogy folytassam.
Először azt gondoltam, hogy egy jó nagy hülyeség lesz az egész.
Játék alapján készült. Plusz itt van ez a csomó helyes anime karakter, akik majd mind oda meg vissza lesznek a rózsaszínhajú lányért és majd erről fog szólni minden és dög unalmas lesz.
Sőt Koharu nagyon nem volt szimpi. A hangja példásul nagyon irritált(nagyon nyávogós volt) és állandóan csak azt hajtogatta, hogy igen, köszönöm, Kakeru-kun.
Sajnos az ő karaktere később se nagyon lett a szívem csücske, de azért utálni se utáltam. De elviselt volna ez a sorozat nála talpraesettebb főhősnőt is.
Akár a másik két lány is jobb főszereplő lett volna.
Másik két lánykánk; Ugye tartottam tőle, hogy esetleg mindenki Miss Rózsaszínért lesz oda. De szerencsére nem ő az egyetlen női karakter és nem ő az egyetlen, aki kap egy kis romantikus szálat.
Ennek nagyon örültem. Bár kicsit azért zavaró volt, hogy leginkább csak egy párost emeltek ki és a többekkel csak felületesen foglalkoztak.
Pedig nekem Nanami és Akito volt a kedvencem és sokkal több jelenetet megnéztem volna róluk.
Plusz még Senrit bírtam nagyon az állandó pesszimizmusával és folytonos morgolódásával.
Bár nagy hangsúly van a szereplők érzelmein a háttérben egy nagyon összetett sztori lapul. Eleinte még az egész olyan kis komolytalan, vannak poénosabb részek is, de már akkor el-el csöppentenek néhány információ morzsát, amit a néző akkor még nem nagyon tud hova tenni.
Ez a sztori nagyon érdekes volt és nem tudok róla semmi érdemlegeset mondani anélkül, hogy ne spoilerezném le. Ezért csak annyit írok, hogy érdemes kivárni, hogy kibontakozzon. Egyedi és néhol kicsit bonyolult is, de végül összeáll.
Nekem tetszett. Nem volt tökéletes, van pár dolog, amire én még kíváncsi lettem volna. De összességében jó időtöltés volt.
Ui: A csibéket nem tudtam hova tenni. Azok minek kellettek? XD

Ami nagyon tetszett: 
Grafika

Ami nem tetszett:
Kevés Nanami és Akito.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review