2015. november 28., szombat

Hétköznapi vámpírok

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, november 28, 2015 0 megjegyzés
Tartalom:
"A négy rémes haver, Viago, Deacon, Vadislav és a nyolcezer éves Petyr próbálja megtalálni helyét a modern társadalmunkban, ami nem könnyű feladat, lévén vámpírok. Nap mint nap szembetalálják magukat a divat, a technika és az internet jelentette nehézségekkel. Petyr szemet vet a huszonéves Nickre, és az örök életet kínálja neki. Ám a többiek nincsenek elájulva a kezdő vérszívótól. Amikor Nick barátja, Stu veszélybe kerül, a vámpír megmutatja, hogy bár a szíve hideg és halott, nem jelenti azt, hogy nem érez semmit."

2015. november 25., szerda

A hercegnő

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, november 25, 2015 0 megjegyzés
Spoilert tartalmazhat az előző kötetekre nézve!!!
Tartalom:
"Tessa Graynek boldognak kellene lennie – hiszen minden menyasszony boldog, nem? Csakhogy miközben az esküvőjére készül, egyre több árny vetül a londoni Intézet árnyvadászaira. Új démon bukkan fel, akit vér és titkok fűznek Mortmainhez; ahhoz a férfihoz, aki könyörtelen automatonjai, a pokoli szerkezetek segítségével az árnyvadászok elpusztítására törekszik. Mortmainnek már csak egyetlen dologra van szüksége, hogy megvalósítsa a tervét.
Tessára.
Charlotte Branwell, az Intézet vezetője elkeseredetten igyekszik felkutatni Mortmaint, mielőtt a férfi lecsap. Jem és Will, a két Tessa szívéért versengő fiú mindent megtenne, hogy megmentsék a lányt. Mert bár Jem eljegyezte a lányt, Will még mindig szerelmes belé.
Egy haldokló árnyvadász utolsó szavai elvezethetik Tessát és a barátait Mortmainhez, de a kis csapat egyedül nem veheti fel a harcot, a nagy hatalmú konzul pedig kételkedik a veszély valódiságában. A szövetségeseik által cserben hagyott árnyvadászok csapdában találják magukat, amikor Mortmain ráteszi a kezét a Jemet életben tartó orvosságra. Miközben legjobb barátja a halál kapujában van, Willnek mindent kockára kell tennie, hogy megmentse a lányt, akit mind a ketten szeretnek.
Hogy időt nyerjenek Will számára, Magnus Bane, a boszorkánymester és Henry Blackwell megalkotnak egy eszközt, ami segíthet Mortmain legyőzésében.
Miközben a többiek Tessa és az árnyvadászok jövőjének megmentésén munkálkodnak, a lány ráébred, hogy valódi természete példátlan hatalmat biztosít neki, így valójában egyedül ő húzhatja ki saját magát a csávából."

Kamisama Gakuen@Armeria

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, november 25, 2015 0 megjegyzés

Tartalom:
"Létezésüket először a 3 éve a "Sors napján" esősítették meg. Főisten napvilágra hozta megjelenésüket. "
A világ teljesen megváltozik, amikor az istenek felfedik magukat. Mi több egyenesen arról számolnak be, hogy az isteneket démonok váltják fel, ők pedig a Föld és az emberek ellen fognak fordulni. De a világnak még van esélye. Minden kiválasztott gyermek egy jelet fog kapni és ők együttes erővel újra jóvá változtathatják a démonná vált isteneket. Harminc kiválasztott diák kap jelet, akik ezentúl egy magániskolában azt fogják megtanulni, hogy miképpen tisztíthatják meg a démonisteneket. 
Az emberiség egyik legnagyobb reménysége pedig egy lány...De mindezt még ő maga sem sejti. 

Mennyei tűz városa

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, november 25, 2015 0 megjegyzés
Spoilert tartalmazhat az előző kötetekre nézve!!!
Tartalom:
"A Végzet Ereklyéi zárókötete
Erchomai, mondta Sebastian. Jövök.
Árnyvadászok
A sötétség visszatér az árnyvadászok világába. Miközben minden széthullik körülöttük, Clary, Jace, Simon és a barátaik összefognak, hogy megküzdjenek a nephilimek valaha volt legnagyobb ellenségével: Clary saját bátyjával.
Sebastiant a világon semmi sem győzheti le; – egy másik világba kell talán utazniuk, hogy esélyük legyen? Életek vesznek oda, szerelmeket áldoznak fel, és minden megváltozik a Végzet Ereklyéinek befejező kötetében."

2015. november 15., vasárnap

Alice im Zombieland

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, november 15, 2015 0 megjegyzés
Tartalom:
"An ihrem 16. Geburtstag sieht Alice „Ali” Bell eine Wolke, die die Form eines weißen Kaninchens hat. Kurz darauf passiert, was Alice nie für möglich gehalten hätte: Ihre Eltern, ihre Schwester und sie werden von Zombies angegriffen. Nur Ali überlebt. Sie zieht zu ihren Großeltern nach Birmingham und fängt an einer neuen Schule an. Um ihre Familie zu rächen, will Ali lernen, Untote zu besiegen. Um zu überleben, muss sie dem undurchsichtigsten Typ an der Asher High vertrauen: Cole Holland weiß, wie man Zombies jagt. Aber er hat selbst Geheimnisse; und es scheint, dass die größten Gefahren dort lauern, wo Ali sie am wenigsten vermutet"

2015. november 10., kedd

Watashi ga Motete Dousunda

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, november 10, 2015 0 megjegyzés
Tartalom:
"Főhősnőnk Serinuma Kae, egy kicsit teltebb, másodéves lány. Kae egy fujoshi**, ezért titokban párosítja két fiú osztálytársát, Igarashit és Nanashimát. Történetünk ott kezdődik, hogy az osztály fiú tagjai röplabdáznak, a lányok pedig - köztük Kae, és barátnője is - szurkolnak. Kae túlságosan is elkalandozik a perverz fantáziálása közben, és éppen ezért nem veszi észre, amikor Nanashima nekiütközik, a túl heves játék közben. Amíg Kaet elviszik a nővérszobába, megismerkedünk még 2 fiú szereplővel, nevezetesen Shinomiyával, és Mutsumival. A gondok ott kezdődnek, amikor Kae hazamegy, és elkezd játszani kedvenc játékával a Mirage Saga-val, amiben Shion, a kedvenc karaktere meghal. Kae ezt hatalmas tragédiaként éli meg, éppen ezért nem is megy iskolába egy jó darabig, és drasztikus fogyásnak indul. A szobájába bezárkózva, testvére és édesanyja próbálja kirángatni ágyából a lányt, ám amikor meglátják őt, tátva marad a szájuk. Az ágyból kikelve Kae, szinte meseszerűen, egy gyönyörű, karcsú lánnyá változott. De ezt ő maga sem hiszi el, ahogyan az iskolába beérve, a többi ember sem. Vajon ezzel az új külsővel hogyan fog beilleszkedni? Mit fognak gondolni róla a fiúk? Kiheveri valaha Kae, Shion halálát?"

2015. november 8., vasárnap

Vörös királynő

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, november 08, 2015 0 megjegyzés
Tartalom:
"AZ ISKOLÁBAN TANULTUNK AZ ELŐTTÜNK LÉTEZETT VILÁGRÓL, az angyalokról és istenekről, akik az égben laktak, és szelíd szerettel uralkodtak a Földön.
Egyesek szerint ezek csak mesék, de én nem hiszem.

Még mindig uralkodnak fölöttünk az istenek.
Lejöttek a csillagok közül.
ÉS MÁR NEM SZELÍDEK.

A közrendű, nyomorgó Vörösök az Ezüstök uralma alatt élnek, akik isteni hatalommal bíró harcosok.
Mare Barrow, a tizenhét éves falusi Vörös lány számára úgy tűnik, soha semmi nem fog megváltozni.
Mare az Ezüstök palotájába kerül, hogy azok között dolgozzon, akiket legjobban gyűlöl. Hamar felfedezi azonban, hogy vörös vére ellenére ő is halálos hatalommal bír, amely az Ezüstök uralmának végét jelentheti.
A hatalom játszmája azonban veszedelmes, és ki tudná megmondani, hogy ebben a vér által kettéosztott világban ki kerül ki győzedelmesen?"

2015. november 3., kedd

Anime Book Tag

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, november 03, 2015 0 megjegyzés
Erősen kerestem ezt a Book Taget angolul - még videókat is nézegettem -, de csak olaszul és más
beazonosíthatatlan nyelven találtam meg. Mivel egyáltalán nem tudok olaszul és még ismerősöm se nagyon akad, aki tudna, ezért teljesen a google fordítóra kellett hagyatkozom. xD

Így nem biztos, hogy a kérdések valóban így voltak, de azért értelmes dolgokat hoztam ki belőle.

Viszont én ezt a Book Tag-et mindenképpen megszerettem volna csinálni!!! :D


Megjegyzem nem minden animét ismerek ezek közül. :D

1. Dragon Ball: 
Egy könyv lenyűgöző történettel, ami nem elcsépelt. 
Hát én ide A villámtolvajt és Az elveszett hőst választottam. 
Rick bácsi csodás világot épített fel, amilyet előtte még senki más.
Szerintem mind a sztorija, mind a karakterei nagyon egyediek és ami a legeslegfontosabb szerethetőek. 










2. Sana(Kodomo no Omocha): Egy könyv, amiben szó van a családi problémákról. 
(Mondjuk én így zárójelben megjegyzem, hogy nem értem miért ezt az animét választották ehhez a kategóriához, amikor ez olyan vicces. Igaz szó van benne családi problémákról is, de inkább vicces)
Hmmm... Ritkán olvasok ilyen könyvet, az meg még ritkább, ha ilyet veszek. Szóval a polcomon - bármennyire is néztem - csak egyet láttam. 
Ez pedig az Eleanor és Park. Nagy részben ugyan a romantikára is rámegy, de nem hanyagolható el a lány nehéz családi élete. 













2015. november 1., vasárnap

Eddigi vélemény az animékről

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, november 01, 2015 2 megjegyzés
Jelenleg belekezdtem két hárem animébe.
Már nem igazán vagyok oda a hárem animékért, mivel bosszantanak az üresfejű főhősnők és, hogy furcsa mód minden pasi értük van oda. xD De csak elcsábítottak a helyes bishounen pasi karakterek.
Ezek az animék:
Diabolik Lover More Blood
Dance with Devils 
Íme egy kis kezdeti vélemény róluk.



 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review