2015. november 25., szerda

Kamisama Gakuen@Armeria

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, november 25, 2015

Tartalom:
"Létezésüket először a 3 éve a "Sors napján" esősítették meg. Főisten napvilágra hozta megjelenésüket. "
A világ teljesen megváltozik, amikor az istenek felfedik magukat. Mi több egyenesen arról számolnak be, hogy az isteneket démonok váltják fel, ők pedig a Föld és az emberek ellen fognak fordulni. De a világnak még van esélye. Minden kiválasztott gyermek egy jelet fog kapni és ők együttes erővel újra jóvá változtathatják a démonná vált isteneket. Harminc kiválasztott diák kap jelet, akik ezentúl egy magániskolában azt fogják megtanulni, hogy miképpen tisztíthatják meg a démonisteneket. 
Az emberiség egyik legnagyobb reménysége pedig egy lány...De mindezt még ő maga sem sejti. 



Véleményem: 
Megint hoztam egy mangát :D
Mivel találtam egy ígéretesnek tűnő darabot. Habár túl sok fejezetet még én se olvastam el belőle(eddig 8-at), de nekem nagyon tetszik a történet. Ráadásul bővelkedik a poénokban is. Némelyik jeleneten nagyon jót mosolyogtam. Illetve a rajzolása igazán gyönyörű. A karakterek pedig nagyon tetszetős külsőt kaptak. (Habár ezek se nagyon szoktak kajálni, mivel olyan pálcika lábaik vannak, hogy csak na! De ez már megszokott a mangákban, animékben.) Mondjuk a rajzolásba annyit tudnék belekötni, hogy hátterek nem különösebben vannak kidolgozva, de engem ez nem igazán zavart.
Kicsit lányosabb, így még némi románc is akad benne ^^
Szóval az alapszituáció egészen egyszerű.
A világ Isteneit megfertőzi a gonosz és démonokká válnak, de van néhány kiválasztott gyermek, akiken jel van és összetudnak olvadni egy istennel, hogy a többit megtisztítsák a gonosztól. Ez a maroknyi gyerek egy iskolában tanulja a démonistenek megtisztítását.
Az iskolában mindenkinek már megvan a maga istene, ám van egy lány, Rikka, akit bár minden istenség kedvel, de senki sem akar vele összeállni.
Senki sem tudja az okát, de a lány kitartó és nem adja fel. Segíteni akar az isteneknek, mivel állítása szerint kiskorában az egyik megmentette az életét.
Rajta kívül természetesen más szereplők is akadnak. Két legjobb barátja: Kyouka-chan és Tenma-kun. A lány és a srác, amolyan szuper diáknak számítanak, ugyanis a harminc diák közül csak ők képesek egyé válni a bennük lakó istennel és így felvenni a harcot a démonistenekkel.  Rikka nagyon csodálja ezért őket.
Aztán, hogy ne legyen egyszerű a történet, egy új diák érkezik az iskolába, Hiba-kun. De ő egészen különleges istennel bír... Ezzel pedig felbolygatja az iskola rendjét.
Természetesen a sztori csavarása itt még nem áll meg. :D Viszont, ha kíváncsiak vagytok, hogy még mit tartogat, akkor olvassátok el. *-*
Szóval, ahogy már említettem nekem nagyon bejött ez az alapszituáció és ajánlom azoknak a figyelmébe, akik szeretik a fantasy, humoros, szépen rajzolt mangákta.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a sztori vége. :D


Ami nagyon tetszett: 
Rajzolás és sztori.

Ami nem tetszett: 
...






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review