2015. november 10., kedd

Watashi ga Motete Dousunda

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, november 10, 2015
Tartalom:
"Főhősnőnk Serinuma Kae, egy kicsit teltebb, másodéves lány. Kae egy fujoshi**, ezért titokban párosítja két fiú osztálytársát, Igarashit és Nanashimát. Történetünk ott kezdődik, hogy az osztály fiú tagjai röplabdáznak, a lányok pedig - köztük Kae, és barátnője is - szurkolnak. Kae túlságosan is elkalandozik a perverz fantáziálása közben, és éppen ezért nem veszi észre, amikor Nanashima nekiütközik, a túl heves játék közben. Amíg Kaet elviszik a nővérszobába, megismerkedünk még 2 fiú szereplővel, nevezetesen Shinomiyával, és Mutsumival. A gondok ott kezdődnek, amikor Kae hazamegy, és elkezd játszani kedvenc játékával a Mirage Saga-val, amiben Shion, a kedvenc karaktere meghal. Kae ezt hatalmas tragédiaként éli meg, éppen ezért nem is megy iskolába egy jó darabig, és drasztikus fogyásnak indul. A szobájába bezárkózva, testvére és édesanyja próbálja kirángatni ágyából a lányt, ám amikor meglátják őt, tátva marad a szájuk. Az ágyból kikelve Kae, szinte meseszerűen, egy gyönyörű, karcsú lánnyá változott. De ezt ő maga sem hiszi el, ahogyan az iskolába beérve, a többi ember sem. Vajon ezzel az új külsővel hogyan fog beilleszkedni? Mit fognak gondolni róla a fiúk? Kiheveri valaha Kae, Shion halálát?"


Véleményem: 
Hát véletlenül akadtam erre a mangára. Az AnimeAddicts-on nézegettem az új manga fordításokat és már éppen kiakartam lépni az oldalról, amikor ezen megakadt a szemem.
Érdekesség, hogy a mangaka ez előtt a manga előtt leginkább a Yaoi műfajban munkálkodott.
Ez a darab viszont nem Yaoi.
Belenézve elég nagy hülyeségnek tűnt, de mégis folytattam.
Tényleg hülyeség xD De jó értelemben! Nagyon jókat nevettem rajta.
A főhősnő szereti a Yaoit, sőt nagyon nagy otaku és ebből nagyon jó poénokat hoz ki a mangaka. xD
Illetve ez a lány eleinte túlsúlyos és csodálatos módon (Khm... depresszió. Jajj, de hogy miért lesz depressziós, az nagyon poén... xD) lefogy és igazán csinos lány lesz belőle, ami a suliban lévő négy menő srác figyelmét is felkelti. Ezt a figyelmet pedig kissé nehezen kezeli, hiszen egész addig szinte láthatatlannak számított.
Plusz imádom a négy fiú féltékenykedését és versengését is. Ebből is nagyon jó kis poénok voltak.
És tényleg lehetett némelyiken nevetni. :) (Én legalábbis nevettem xD)
A rajzolásáért nem vagyok 100%-ig oda, de valamelyik jelenet nagyon szépre sikeredett.
Ez a manga nem egy komoly darab, leginkább a humorra megy rá. Bár az egész a romantikus szálon indul el, még ez is inkább csak mellékes. Hiszen igazi, komoly románc nem alakul ki - legalábbis egyelőre nem.
Persze azért egy kevés komolyság is akad benne. ^^
Szóval ez egy nagyon szórakoztató darab és bátran ajánlom annak, aki szeretne egy kicsit mosolyogni és néhány  bishounen karaktert látni.
A manga eddig 29 fejezet.
Magyarul, eddig 8 fejezet olvasható az AnimeAddist-on.


Ami nagyon tetszett: 
Vicces

Ami nem tetszett: 
Hát úgy semmi extrát nem tudok kiemelni. 






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review