2014. május 25., vasárnap

Félúton a sírhoz

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, május 25, 2014
Tartalom:
"Senki sem hisz a vámpírokban. Catherine azonban tudja az igazságot. Anyját egy vámpír erőszakolta meg, ezért bosszúból a félvámpír lány évek óta üldözi az élőhalottakat, hátha egyszer a tettes is horogra akad. Egy nap azonban óvatlanul besétál a vámpír fejvadász csapdájába. Bones az egyik vámpírmester, akit gyilkos horda üldöz, így ajánlatot tesz Catnek; együtt talán legyőzhetik a hordát és felkutathatják Cat apját, de ahhoz a lánynak előbb osztoznia kell Bones sorsában; vámpír harcossá kell válnia.
Jeaniene Frost Cat és Bones vámpírvadász-sorozata fergeteges sikert arat a vámpírrománc rajongóinak körében. Humorral, érzékiséggel és hihetetlen izgalmakkal teli könyveit felejthetetlen karakterekkel népesíti be. A Cat és Bones páros egy csapásra világhírű lett, a sorozat pedig vezeti a sikerlistákat."

Én és a könyv:
Molyon az egyik tag ajánlotta :)

Véleményem:
Na, ez a könyv lehetne a VÁMPÍR-HELYSZÍNELŐK. Csipetnyi erotikával fűszerezve. XD
Tetszett, csak nem ragadott annyira magával. Az eleje még sokkal inkább bejött, a végén meg már csak
szerettem volna, hogy az utolsó oldalra jussak. Szóval eléggé vegyesek az érzéseim. Bones elég karakteres figura, megvan a személyisége, tetszett. Cat viszont nem vált túl szimpatikussá. Sőt, kifejezetten idegesített. Bírom a saját akarattal rendelkező karaktereket, akik makacsak. De nekem Ő már túl makacs és akaratos volt. Tetszett, ahogy kettejük kapcsolata átalakul, ahogy lassan bontakozik ki. (Legalábbis a lány részéről lassan :D) Meg ez a Vámpírfejvadász dolog is tetszett.
Negatívum volt nekem, hogy néhány rész totál kizökkentett a könyv hangulatából. Például egy viccesnek szánt jelent, de én csak a fejemet fogtam rajta. "Ha működne a vesém, akkor lehugyoznám a sírját" -> Vagy valami ilyesmi. Meg ez a szorttyintás... Jujj!!! O.o De azért voltak ténylegesen vicces részek, amiken lehetett nevetni.
A többség imádja. Nekem meg egynek jó volt, de a folytatást nem hiszem, hogy elolvasom. (De kitudja? Talán... Egyszer...)

Ami nagyon tetszett:
Bones :D

Ami nem tetszett:
Cat valahogy nem lett szimpi.

Idézet:

"– Akkor tisztázzuk. Azt akarod, hogy gázoljak át egy temetőn, kezemben egy üveg kisüstivel, hogy felzavarjak egy bolygó lelket és kifaggassam?"

"– Ha leszel szíves felhagyni az arcom földbe passzírozásával, azt teszem, amit csak akarsz – felelte higgadtan. – Elengednéd a fejem? 
– Naná – sziszegtem, mit sem enyhítve a nyomáson. – És a hajszálereimet ne adjam oda fogselyemnek? 
(…) 
Bones fordult be a kanyarban, és megtorpant. Felvonta egyik szemöldökét, és én elengedtem a vámpír fejét. 
– Charles! – szólt Bones kimérten. – Mivel magyarázod, hogy a hölgy rajtad ül?"


"– Nem igazán érzem fesztelenül magam, ha meztelen vagy – próbáltam normális hangon megszólalni, de nem nagyon sikerült. 
Felszaladt a szemöldöke. 
– Miért zavar, kicsim? Elvégre épp most mondtad, hogy semmit sem jelentek neked, csak hálás vagy. És láttál már férfit meztelenül, úgyhogy ne játszd meg nekem itt a pirulóst. Mi zavarhat téged? Mert hogy engem mi zavar, azt tudom."



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review