2014. május 23., péntek

State of Emergency (2011)

Bejegyezte: 1995 dátum: péntek, május 23, 2014
Tartalom:
"Totális káosz lesz úrrá egy kisvároson miután a helyi vegyianyag-gyár felrobban és veszélyes anyag szabadul ki,rövid időn belül a lakosokon különös mutáció jelei mutatkoznak.A katonaság karantén alá helyezi a városkát így azok akik nem fertőződtek meg halálos csapdába esnek.A túlélők egy kis csoportja nem nyugszik bele ,hogy a zombik martalékává váljon mindent megtesznek ,hogy túléljék és ,hogy kijussanak a karantén alá helyezett területről."



Véleményem: 
Kellemeset csalódtam ebben a filmben. Már jó ideje húztam-halasztottam a megnézését és ehhez képest pozitív a véleményem. Nem untam és bár a film alacsony költségvetésű a zombik és az agyuk szétloccsantása se nézett ki gagyin. A film még arra is vette a fáradságot, hogy kicsit megismerhessük a főhősünk -Jim- múltját. Bár mindenkire csak kevés idő jutott a szereplők közül, azért mindegyiküknek volt személyisége.
A zombikra visszatérve: Nem is biztos, hogy jó kifejezés rájuk ez az szó. Inkább fertőzöttek. Nem attól váltak fertőzötté, hogy meghaltak és visszatértek.(Legalábbis nekem így jött le) Erre a legjobb példa az az idős hölgy. Na mondjuk azon meg is lepődtem. XD
Tetszett még a vége is, ami sok más ilyen típusú filmmel ellentétben megint csak kicsit más volt.
Aki szereti a zombikat, annak egy próbát megér. Szerintem nem volt rossz film. 

Ami nagyon tetszett:
Idős hölgy
A vége

Ami nem tetszett:
...






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review