2014. május 8., csütörtök

Trónok harca 1. évad

Bejegyezte: 1995 dátum: csütörtök, május 08, 2014
Tartalom:
"George R.R. Martin nagy sikerű, A tüz és jég dala címü regényciklusának kötetei sorozat formájában, amelyben több nagyhatalmú család vív halálos harcot a Westeros Hét Királyságának irányításáért, a Vastrónért."



Véleményem:
Végre, én is besűrítettem a Trónok harcát. Annyi jót hallottam róla, ráadásul a rajongótábora is hatalmas. Arról nem is beszélve, hogy egy jó barátom is nagy rajongója. Éppen a harmadik könyvnél tart. Szóval muszáj volt elkezdenem. :D
Elkezdtem nézni. Rögtön izgalmasan kezdett. Viszont utána kicsit ellaposodott. Eleinte furának találtam és meg kellett szoknom a hangulatát. Egészen a 3. részig (kicsit) untam és vártam, hogy legyen valami sokkal izgalmasabb. Aztán a vége felé nagyon beindultak az események. Harc, halál, mágia és minden, ami csak kell. Az évadzáró rész pedig elég ütősre sikerült, szerintem. Még kedvenc szereplőm is lett és utált is. A trónok harca elég egyedi és érdekes. Nagyon jók a színészek és külön kiemelném, hogy a magyar szinkron tök jóra sikerült. (Legalábbis nekem nagyon tetszik) Sajna volt olyan szereplő, akit nagyon bírtam és mégis meghalt, de ez a film(könyv) ilyen. Senkit se kímél. :D Eddig tetszik és nagyon várom már a Mások felbukkanását. *-* Kíváncsi vagyok a többi évadra is :)
Lehet, hogy a könyveket is elolvasom, mivel a barátom felajánlotta, hogy kölcsön adja, ha szeretném. :D Ezt még meggondolom.  Ilyen témájú könyveket nem nagyon szoktam olvasni. De még bármi megtörténhet. XD Még az is lehet, hogy nagyon tetszene.


Ami nagyon tetszett:
Szereplők.
Utolsó rész.

Ami nem tetszett:
Meghalt az egyik kedvenc szereplőm... :(




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review