2014. február 17., hétfő

A szukkubusz dala

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, február 17, 2014
Tartalom:
"Georgina Kincaid, a gyönyörű könyvesbolti eladónő látszólag mindennapi életet él Seattle-ben. Reggelente a macskájával játszik, napközben elbűvölően csacsog a vásárlókkal, este pedig táncórákat ad barátainak, vagy éppen valamelyik környékbeli banda koncertjén lóg. Legjobb barátai két vámpír és egy kisördög. Ja, igen, ő maga pedig szukkubusz. Férfifaló, alakváltó démon, aki áldozatai gyönyöre közben elszívja életerejüket, s lelküket a kárhozat felé taszítja. Nem ma kezdte a pályát, mintegy 1600 éve, 16 évesen adta el a lelkét a halhatatlanságért, azóta csábítja a hímnemű halandókat, főnökei legnagyobb megelégedésére.
A hangulatos estéket azonban egy gyilkos zavarja meg, aki a halhatatlanokat vette célba, és aki ráadásul szerelmes vallomásnak szánt levelekkel bombázza Georginát. Angyalok, démonok, vámpírok és más különös lények bukkannak fel, és bár a pokol és a mennyek harca folyamatos, az örökkévalóknak ez meg sem kottyan…"


Én és a könyv:
Elég volt annyi, hogy Richelle Mead az írónő.

Véleményem:
Elég nehezen haladtam vele. Már az első fejezete is fura volt és nem az én sítlusom, de egy fejezet alapján sose ítélek. Hiszen volt olyan, hogy egy könyv a felétől tetszett meg. Na ez nem olyan lesz.  Az eleje az valami hatalmas unalom volt - számomra -, a végét meg tök egyszerűen lerendezték. Sőt a harc felét nem is látom, mert azt kell néznem, hogy Sethnek milyen erősek az érzései.... Ráadásul szerintem tök kiszámítható is volt. Nem tudott magába szippantani. A főhősnőt sem nem tudtam megkedvelni. DEEE! Van valami, amin nagyon de nagyon fenn akadtam. Főhőseink halhatatlanok: vámpír, szukkubusz, kisördög. Szóval halhatatlanok és még soha nem hallottak a Nephilimekről. Azt hittem, hogy annál a résznél a falba verem a fejem!
Ja meg számomra a hatalmas érzelmek se jöttek át. Lehet velem van a baj. XD
A folytatás max Roman miatt érdekelne, mert ő szimpi volt. Akiket még bírtam az Carter és Cody. De nem hinném, hogy végigakarom szenvedni a második kötetet is...

Ami tetszett:
A könyvespolc készítés

Ami nem tetszett:
Elég sok minden... XD


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review