2013. december 23., hétfő

Thor: Sötét világ

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, december 23, 2013
Tartalom: 
"Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja. 
A Thor és A bosszúállók eseményeit követően, a Sötét világban Thor a világegyetem rendjéért harcol, eközben azonban egy ősi faj a bosszúra szomjazó Malekith vezetésével visszatér, hogy az egész univerzumot sötétségbe taszítsa. Még Odin és Asgard sem tud szembeszállni azzal az ellenséggel, akivel Thornak szembe kell néznie. Veszélyes úton indul el, mely során újra találkozik szerelmével, Jane Fosterrel és fel kell áldoznia mindent, hogy megmentse a világot."



Véleményem:
Kicsit jobban tetszett, mint az első. De ez leginkább annak köszönhető, hogy valamivel több a Loki-s jelenet. Imádom Lokit! Kellene kapnia egy külön filmet! XD 
Maga a film nem volt rossz. és tetszett, csak szerintem volt pár felesleges és unalmas jelenet. De ez csak az én szerény véleményem. A fő-gonosz... nem túlzottan fogott meg. Jane... úh... őt inkább nem is említem... kissé beskatulyázták a  nyomi főhősnő szerepbe..  Egyedül a vége az, ahol csinál is valamit. (Jó, talán ez egy kicsit túlzás... de akkor is. XD) Főszereplőnk Thor... olyan Thor-os volt, csak mivel szerelmes... most valamivel nyálasabb. De egyébként szerintem hozta az első részből megismert karakter színvonalát. 
A film humora nagyon tetszett. Ezek többségét - természetesen - Loki szolgáltatta. *-*
A látványvilág és a csatajelenetek nagyon szépek. Az egyik kedvenc részem volt a temetés, mert olyan szépen valósították meg. (Majdnem el is sírtam magam, de csak majdnem! XD) Hm. Mit írjak még? 
Tetszett, lekötött, szórakoztató volt és szívesen megnézném máskor is. 


Ami nagyon tetszett:
Loki!!!!!


Ami nem tetszett:
Különösebben semmit se tudok kiemelni. :D






























Kedvenc zeném a filmből:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review