2013. december 10., kedd

Diabolik Lovers

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, december 10, 2013


Tartalom:
Komori Yui taxival érkezik egy nagy és kísérteties házhoz ugyanis az apja azt mondta, hogy ott kell lakni. Amikor belép a házba megpillant egy kanapén alvó fiút, aki kb. korabeli. Odamegy hozzá és szólongatni kezdi, de nem ébred fel, a keze jéghideg és a szívverését sem hallja. Előveszi a mobilját  hogy felhívja a mentőket, de a fiú hirtelen felébred és elveszi tőle a telefont. Yui persze halálra rémül és gyorsan arrébb akar állni, de a fiú megragadja és a kanapéra dönti. Éppen a nyakába mélyesztené a fogait, amikor megjelenik egy újabb fiú és megállítja. Yui teljesen megdöbben és úgy gondolja, hogy az egész itt léte egy súlyos félreértés, ám hamar kiderül, hogy szó sincs félreértésről... Együtt kell laknia hat fiúval, akik mind vámpírok.




Véleményem:
*ördögien mosolyog a képernyő mögött* Az én legújabb kis kedvencem! Nem tehetek róla... imádom! XD Annyira bírom az ilyen szadista, idióta, ijesztő, de helyes főszereplőket és az már csak hab a tortán, hogy vámpírok. Wáááá! XD Hát engem már az első rész után meggyőzött, hogy be kell tennem a kedvenceim közé. Szerintem a főszereplő lány is aranyos, és a kinézte extra cuki ^^ (rég láttam ilyen ari kinézetű főszereplőt)  Lehet szekálni, hogy milyen jellemtelen és semmi személyisége, de fényévekkel rosszabb személyiségű főhősnőket is láttam már.
A hat srác közül pedig hármat imádtam nagyon az elején, de a végére már a többit is tökre bírtam. De a fő-fő kedvencem Ayato. Oda vagyok a kis bunkóért. XD  A grafika is gyönyörű és a zenék is jók. Kíváncsi voltam, hogy mit hoznak ki belőle. Ez is Visual Novel alapján készült, így több befejezési változat is
létezhetett.
Reménykedtem benne, hogy nem olyan nyomi vége lesz, mint az Amnesiának. Végül a befejezés bizonyos mértékben kielégítő volt, viszont azért bennem van a hiányérzet is. Örültem, hogy végül is kiválasztottak egy srácot, akivel úgymond lezárták, de valahogy nem erre a végkifejletre számítottam.
A történet: Igazából az eleje semmi extra dologról nem szól. Az összes
vámpírfiú megharapja a csajt és szadizzák. Viszont nekem ez is tetszett. :P Utána kicsit megismerjük a fiúk múltját és ebből adódóan azt is, hogy Yui miért van ott, igazából.


Ami nem tetszett:
MIIIIÉÉÉÉRT? Miért éppen ennek kell ilyen rövidnek lennie? De az hagyján, hogy csak 12 rész, de még az a 12 rész is csak 14 perc. O.o



Ami nagyon tetszik:
Ayato!!!!!!!!!!!!!!

































0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review