2016. augusztus 2., kedd

Központi hírszerzés

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, augusztus 02, 2016
Tartalom:
"A gimnáziumi osztály egykor halálra szekált lúzere halálos CIA ügynökként bukkan fel a gimnáziumi évfolyam találkozón. Mi több, azt állítja, hogy egy szigorúan titkos ügyön dolgozik, és segítséget kér a suli egykori nagymenőjétől, aki mára a régi szép időket visszasíró könyvelővé szürkült. Ám mire a megfontolt aktakukac rájön, mibe is rángatták bele, már túl késő kiszállni, és az egyre kiszámíthatatlanabb új barát egyre mélyebbre rántja a lövöldözések, konspirációk és kémkedések világába, ahol mindketten bármikor kinyiffanhatnak, méghozzá számtalan különböző módon…"


Véleményem:
Kivételesen hozok véleményt vígjátékról is. xD Mostanság csak horror filmekről írtam, pedig nem csak azt nézek ám - szóval gondoltam most már írok másról is. :D
Ez a film nekem  eléggé tetszett.
Voltak jó pillanatai, amikor az öcsém és én visítottunk a röhögéstől.
Plusz nem káromkodták végig. Nem az volt a film poénja, hogy végig a legocsmányabb szövegekkel dobálóznak, illetve a perverzió és a szexualitás sem. Pedig manapság nagyon sok vígjátéknál ezek adják az alapot.
Néhol nagyon kis bugyuta, de nem az a fajta, amitől legszívesebben falba verné az ember a fejét. xD
Maga sztori kicsit lehetett volna akciódúsabb, de igazából a karakterek eléggé előre gördítették az eseményeket és ez valamiképp kárpótol.
Plusz a vége az eléggé kiszámítható, de mondjuk nem is vártam nagy bonyodalmakat. :D
Szóval összességében: Jó kikapcsolódás volt és örülök, hogy megnéztük ^^

Ami nagyon tetszett: 
Vicces

Ami nem tetszett: 
...

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review