2015. augusztus 29., szombat

Star Crossed: Rossz csillagzat

Bejegyezte: 1995 dátum: szombat, augusztus 29, 2015
Tartalom:
"10 évvel ezelőtt egy idegen lényekkel teli űrhajó szállt le bolygónkon. A Föld lakóinak védelme érdekében az űrlényeket elkülönítették egy táborba, ahol élhetik a saját kis életüket, anélkül, hogy veszélyt jelenthetnének másokra. Most azonban már elég idő eltelt ahhoz, hogy megkezdődhessen az integráció, így néhány kiválasztott idegen a beilleszkedés reményében földi iskolába fog járni."


Véleményem: 
Hát erre a sorozatra úgy figyeltem fel, hogy az egyik blogturnén az volt a feladat, hogy a képen látható
filmnek kellett megkeresni a címét. :D Nekem nagyon megtetszett a kép és amikor elolvastam, hogy ez űrlényes, akkor már tudtam, hogy muszáj megnéznem. 
Amúgy a tévében is adják, de hát én olyan ritkán nézek tévét.(Vagyis, mindig megy a tévé, de csak háttérzajnak) 
Nem igazán értem, hogy miért kaszálták el ezt a sorozatot. 
Szerintem tök eredeti a sztorija, jók a színészek is és nekem tetszett. 
Elsőre a filmet az Elidegenítve könyvhöz hasonlítottam és bizonyos mértékben tényleg hasonló. Viszont a filmben sokkal több dologra kitérnek, részletesebb, motiváltabbak a szereplők is.
Az Átriaiak nagyon érdekesek. A tetkóikat imádom. *-* Nagyon menő, hogy amikor vízhez ér kéken világít. Ráadásul van saját nyelvük és sok sajátos szokásuk, amit azért érint a film. 
Ugyan bírtam a két főszereplőt együtt, de nekem a kedvenceim nem ők voltak. 
Drake és Taylor volt a kedvencem. Nagyon aranyosak voltak együtt és tetszett, ahogy kialakult a kapcsolatuk. Ahogy eleinte csak kerülgették egymást, de érezhető volt közöttük a feszültség.  Sokkal jobb volt, mint Emery és Romen szenvedése, amibe persze, hogy bekapcsolódott egy harmadik fél. :D
Roment amúgy kedveltem. Tetszett, hogy a népéhez is hűséges, de közben a lányt is próbálja védeni. Emeryt már kevésbé szerettem, kicsit logikátlannak tartottam pár lépését. De még nem esett át abba a kategóriába, hogy legszívesebben leütöttem volna. 
Ahj, még annyi dolgot ki lehetett volna ebből hozni. Főleg a végét tekintve. Így lezáratlan. Sok dologra nem kapunk választ.
Ajánlom, mert tényleg jó. Viszont készüljön fel mindenki, hogy vége szakad a legjobb részénél.


Ami nagyon tetszett: 
Maguk az Átriánok.

Ami nem tetszett: 
Befejezetlen....

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review