2013. szeptember 1., vasárnap

Itazura na Kiss

Bejegyezte: 1995 dátum: vasárnap, szeptember 01, 2013
Tartalom:
"Az alap történetről:
Történetünk úgy kezdődik, hogy Kotoko Aihara összeszedi minden bátorságát, hogy egy szerelmes levelet odaadjon Naoki Irie-nek. Viszont a fiú mindenki előtt visszautasítja. Ez után a megalázó pillanat után Kotoko úgy dönt, hogy feladja a Naoki iránti szerelmét. Azonban egy bizonyos napon az újonnan megépített otthonuk egy enyhe földrengés miatt összedől, ezért az apjával az egykori középsulis barátjukhoz költöznek, akit meglepő módon Shigeki Irie-nek hívnak, és hát Naoki apja. Innentől fogva Kotoko érzelmei újra fellángolnak, hiszen ahogy jobban sikerül megismernie Naoki-t, érzelmei iránta egyre erősebbé válnak. Tehát így veszi kezdetét a love story. De vajon Kotoko képes lesz legyőzni az akadályokat, és valaha is viszont fogja őt szeretni Naoki?"



Véleményem: 
Az egyik régi kedvencem. *-* Imádom az olyan történeteket, amiben nincs rögtön szerelem vagy ha csak az egyik fél a szerelmes. Egyedül a rajzolása az ami nem nagyon jön be -nekem kicsit fura. Bár a kb. a harmadik rész körül, már azt is elfogadtam. (Mondjuk az is igaz, hogy egy elég régi manga feldolgozása -1990.) Egy aranyos romantikus, vígjáték. Nem a csöpögős fajta, hanem a cuki, kedves. A poénjai is jók és tényleg lehet rajta nevetni is.

Érdekesség: Még nyár elején láttam, hogy ebben az évben japán dramát is készítettek belőle. Akkor még magyar feliratot nem találtam hozzá, de lehet, hogy már van. Azt is meg fogom nézni. *-* De van koreai és tajvani változat is. ( Fogalmam sincs, hogy azokat láttam-e már XD)

Ami nagyon tetszett: 
ARANYOS!
Nincs rögtön szerelem.
Vicces.

Ami nem tetszett:
Ilyen nem volt!!!




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review