2013. július 1., hétfő

Highschool of the Dead (anime)

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, július 01, 2013

ZOMBIK!!! Imádom őket! :D A zombi imádatomat amúgy a Kaptár című film indította el. :D
Nos, mint nagy zombi imádó kihagyhatatlannak találtam a következő animét, amiben a zombi apokalipszis kapja a főszerepet. 


Tartalom: A Fujimi Gimnázium tanulói megismerkednek a zombikkal, amikor egy hulla éppen a gimijük előtt téblábol és megharapja az egyik tanárt. A pánik rögtön a tetőfokára hág és a tanulok többsége áldozatul esik az agyatlan húsra éhező fenevadaknak. 
"Legfőbb főhősünk, név szerint Komuro Takashi az első volt az iskolában, aki kiszúrta, hogy valami nem stimmel, ami valljuk be őszintén nem volt nehéz, mert épp előtte történt az első támadás. Takashi fogta szeretett nőjét, Miyamoto Rei-t, s elindultak, hogy kitörjenek a - közben - halálos csapdává vált iskolából, ahol a diákoknak már nem a számtan és az algebra vagy a japán irodalom gyöngyszemei kötötték le minden figyelmüket, hanem a még élő társaikba belekukkantsanak néhány jó falat reményében. Takashi és Rei menekülés közben egy kisebb csapat túlélőt gyűjt maga köré, hogy utána közösen elinduljanak a városba. De a túlélőkaland még csak most kezdődik."


Szereplők: Én a legtöbb szereplőt kedveltem. Talán csak Saekot és Shizukat: az iskola nővért nem szerettem. Az ő személyiségük nagyon távol állt tőlem. A két főszereplő Takashi és Rei a kedvencem. :)



Ami nem tetszett: Túl sok a mell és a bugyi villantás, nekem, mint lánynak ez nem jön be. -.-" De ez benne van a műfajában is: ecchi. Szóval számítottam rá. Amúgy nem is szoktam ilyen műfajú animéket nézni, de ezzel kivételt tettem: A ZOMBIK MIATT!!!!

Véleményem: Nekem nagyon tetszett. Mivel zombikról van szó, ezért vérben, akcióban, harcban és érzelmekben nincs hiány. Szóval a történet végig pörgős és izgalmas. A grafika szép. Reménykedem egy második évadban :D Van belőle egy OVA is, amit szintén láttam...... de az nagyon nem tetszett. XD


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review