2013. július 2., kedd

Rubinrot - Rubinvörös (film)

Bejegyezte: 1995 dátum: kedd, július 02, 2013

Végre megnézhettem magyar felirattal. :D Egyszer már láttam... csak oroszul. XD Abból meg aztán rengeteget értettem. Szóval most örömmel ültem a képernyő előtt. Az egyik kedvenc könyvemről van szó, úgyhogy eléggé szigorú szemmel néztem. Viszont jó tulajdonságomnak tartom, hogy eltudok következtetni a könyvtől és úgy nézni, mintha a nem olvastam volna.

Tartalom: Gwendolyn családja nagy titkokat rejteget. A családjukban öröklődik egy gén, ennek a génnek köszönhetően képesek a múltba utazni. Ám csak az egyikük képes erre a lenyűgöző képességre. Mindenki azt hiszi, hogy az utolsó időutazó Charlotte. Ám kiderül, hogy a felkészületlen Gwenre várnak a feladatok. Mindenkit bosszant ez a nem várt fordulat. Gwendolyn senkiben sem bízhat és meg kell fejtenie a saját jövője körüli rejtélyt. A dolgát megnehezíti, hogy senki sem bízik benne és kapott egy arrogáns társat is, Gideont.


Véleményem: Hmmm.... Hát, eléggé megváltoztatták. Voltak részek, amiket megtartottak és volt pár mondat, ami szó szerint benne van a könyvben. De egyébként az egésznek tök más a menete. Mintha a három könyvet egybe akarták volna sűríteni, de mégis meghagyni a lehetőséget, hogy folytathassák... Nekem ilyen érzésem volt. Viszont egész jóra sikerült, nem volt rossz. De a könyv azért ezerszer jobb!

Ami nagyon tetszett:
A konográfot nagyon szépen megcsinálták.
A harci jelenetek eszméletlenül tetszettek. Amikor Gideon ráugrik a pasi nyakára...Húú!
Ami nem tetszett: 
Én sehol se láttam Gweny anyajegyét.
Ja... és Gwen és Gideon első találkozása. Én azt tutira meghagytam volna úgy ahogy a könyvben írták le.

Szereplők: Amikor még nem volt kész a film, csak bemutatták őket, akkor nem tetszettek. Viszont a filmben nyújtott alakítás alapján már nagyon jónak találtam őket. Főleg Gwent és a legjobb barátnőjét bírtam. A Gideont játszó színész  is jól nyújtotta a kissé bunkó arrogáns srácot. :D Szóval a szereplők jók voltak, bár néhányukat másképpen képzeltem volna. Pl: Mr. Wihtman, Falk de Villiers.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review