2013. július 31., szerda

A Haunted House (horror-vígjáték)

Bejegyezte: 1995 dátum: szerda, július 31, 2013
Tartalom: "Malcolm (Marlon Wayans) és Keisha (Essence Atkins) végre beköltözik álmaik házába, ám hamarosan rá kell ébredniük, hogy nincsenek egyedül. Egy démon rezidenciáját nézték ki új otthonuknak, aki ráadásul meg is szállja Keisha-t. A kaland ekkor veszi kezdetét, ugyanis Malcolm segítséget kér: bajukon egy pap, egy médium és egy szellemirtó csapat próbál úrrá lenni.






Véleményem: Olvastam pár rossz kritikát róla, de nekem tetszett. XD Én jókat nevettem rajta és szerintem nem rosszabb, mint például egy Horrora akadva film. Szerintem kategóriájában megállja a helyét. (Persze ez csak az én szerény véleményem) Egyszer mindenképpen érdemes megnézni, így legalább mindenki eldöntheti, hogy szerinte milyen :P


Szereplők: Olvastam olyan kritikát is, ahol a színészek képességeit kérdőjelezték meg. Hát nem tudom ők mit láttak XD Biztosan jobban értenek ehhez, mint én, de nem vettem észre, hogy a színészek bénák lettek volna. :D (De ahogy írtam már egyszer korábban is, ahhoz nagyon béna színésznek kell lenni, hogy én abba belekössek XD)







0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review