2017. február 16., csütörtök

2017-es animék

Bejegyezte: 1995 dátum: csütörtök, február 16, 2017
Minden évben szoktam csinálni egy kis bejegyzést az éves animékről melyek ígéretesnek tűnnek. Szóval ez most sem maradhatott el. (Még akkor sem, ha manapság a várólistám csak növekszik és növekszik... -.-)
Íme pár darab, amely első látásra felkeltette az érdeklődésemet. :D

Tartalmak forrása: AnimeAddicts




Masamune-kun no Revenge
"Kiskorában a túlsúlyos Masamune Makabét megalázta az elbűvölő és dúsgazdag osztálytársa, Adagaki Aki. Hogy bosszút állhasson a lányon, Makabe mindent elkövetett, hogy megreformálja önmagát, és a középiskolát már egy jóképű - és emiatt kissé narcisztikus - diákként kezdi meg.
Itt a számításainak megfelelően újra találkozik Akival, és feltett szándéka, hogy magába bolondítsa a lányt, majd a megfelelő pillanatban összetörje a szívét. A kapcsolatuk kiépítésében Aki cselédje, Koiwai Yoshino is Makabe segítségére lesz, de ahogy a srác egyre több időt tölt Aki társaságában, úgy válik bizonytalanná a bosszúját illetően."

Saját megjegyzés: Ebbe az animébe már bele is néztem és a kezdeti nagy lelkesedésem kissé megcsappant, de majd meglátjuk, hogy mit hoznak még ki belőle. :D




Attack on Titan 2. évad
Saját megjegyzés: Nem hiszem, hogy különösebben be kell mutatni... De azért hátha valaki nem ismeri. Szóval én nagyon vártam az új évadot. Bár az is igaz, hogy az elsőből már szinte semmire se emlékszem. xD

"Az emberek úgy vélték, örökre biztonságban tartózkodnak, amíg nem háborgatják a várost körülölelő falakon kívül eső környezetet. Egy nap azonban a stagnáló elképzelés és oltalomérzet érvényét veszti. A vérfagyasztó külsejű, gigantikus Titánok, avagy az emberi húsra eltökélten éhező szörnyetegek a társadalom kiirtásába fognak, és kezdetét veszi az elkerülhetetlen: egy veszedelmes, tömérdek kockázatot magába foglaló háború az emberek és a titkokat rejtő óriások között."




Chain Chronicle: Haecceitas no Hikari
Saját megjegyzés: A sztoriról sokat nem tudok, de annyi biztos, hogy egy fantasy-szerepjáték az alapja. :D
2014-ben megjelent hozzá egy 8 részes OVA. Illetve 2016-ban Movie is készült, amely három részes és idén fog véget érin.


Uchiage Hanabi, Shita kara Miru ka? Yoko kara Miru ka?
"A történet főszereplői egy csapat fiatal fiú, akik a nyári fesztivál éjszakáján meg akarják látogatni a kisváros határában álló világítótornyot, hogy onnan szemléljék a tűzijátékot. Eközben az egyik fiút, Norimichit arra kéri a titkos szerelme, hogy szökjenek meg együtt."




Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records
"Sistina az ország legjobb mágus iskolájának a hallgatója, és feltett szándéka, hogy varázsképességei tökéletesre csiszolásával egy napon megfejti majd a titokzatos Égi Palota rejtélyét. A céljai azonban veszélybe kerülnek, mikor a kedvenc tanára nyugdíjba megy, és Glen, egy rendkívül lusta és trehány fiatalember veszi át a helyét."




Fukumenkei Noise
"Arisugawa Nino kiskorában rengeteget énekelt, hála a gyermekkori barátjának és első szerelmének, Sakaki Momónak. Mikor azonban a fiú nyomtalanul eltűnt, Nino bánatában felhagyott az énekléssel, ám a hangját ezt követően sem tudta elfojtani, ami lassan átalakult nála egyfajta kiabálási kényszerré, ezért szájmaszkot kezdett viselni ennek kontrollálására. Majd betoppant az életébe a dalszövegeket író Yuzuriha 'Yuzu' Kanade, aki újra megszerettette hősnőnkkel a saját hangját. Középiskolába lépve Nino bekerül a zenei bandák világába, és reméli, hogy a zene egy nap újra összehozza hármójukat."



Kuzu no Honkai
"A 17 éves Awaya Mugi és Yasuraoka Hanabi ránézésre egy ideális középiskolás pár, hiszen mindketten népszerűek és nagyszerűen kiegészítik egymást. Azt azonban a kívülállók nem is sejtik, hogy a románcuk csak látszat, miközben a pár mindkét tagja valaki másba szerelmes reménytelenül. Mugi a fiatal tanárnő Minagawa Akane iránt táplál gyengéd érzelmeket, míg Hanabi szintén az egyik tanáráért rajong, aki a családja régi ismerőse. Ők ketten csak azért vannak együtt, hogy egy érzelmektől mentes testi kapcsolat formájában enyhítsék egymás magányát, de ez már nem sokáig folytatódhat így…"




Fuuka
„Haruna Yuu egy átlagos középiskolás srác, aki nemrég költözött egy új városba a három nővérével, és kedvenc időtöltése, hogy naphosszat a Twitteren üzenget. Ez a tevékenysége hozza őt össze egy rejtélyes lánnyal, a tűzrőlpattant Akatsuki Fuukával, aki egy félreértés végett összetöri hősünk telefonját. Ez a találkozás sorsdöntőnek bizonyul Yuu (szerelmi) életére nézve.” 

Saját megjegyzés: Ennek az animének van előzménye is, ahol a főszereplő lány édesanyjáról szól a történet. :D Cím: Suzuka



Egyelőre ennyi. :D 

Jelenleg ezek az animék érdekelnek leginkább. Valószínűleg az év folyamán még várható ilyen bejegyzés, de majd még meglátjuk. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review