2014. október 13., hétfő

Bitter Sweet Love

Bejegyezte: 1995 dátum: hétfő, október 13, 2014
Tartalom:
"Dez wasn't just Jasmine's crush. A gargoyle Warden like Jas, he helped her come to terms with her destiny—fending off demons and maintaining balance between good and evil. He was her everything…right until the moment he disappeared without a trace. It didn't help that Jas's father had just announced that she and Dez would one day be mated. Hard not to take that personally.

And now he's back, three years older, ten times hotter, ready to pick up exactly where they left off. But Jas isn't taking that risk again. Dez has seven days to meet all her conditions and earn back her trust. Seven days filled with terrifying danger and sweet temptation. Seven days to win her heart—or shatter it all over again…"




Én és a könyv: 
Jennifer L. Armentrout írta  és ajánlották is.


Véleményem: 
A Bitter Sweet Love, Jennifer L. Armentrout ( Az Luxen sorozat írónője), legújabb sorozatának - The Dark Elements- novellája. A regényt még nem olvastam, szerintem mostanában nem is fogom, de a novella nagyon tetszett. Egyébként a novella az eredeti könyvsorozat előtt négy évvel játszódik. Kicsit Luxenes hatása volt számomra, sőt akadt jelenet amire azt mondtam, hogy hééé, mintha csak azt olvasnám, de ez engem nem zavart. Érdekesség, hogy az írónő a The Dark Elements-et előbb írta, mint a Luxent és állítólag Daemon karakterének a megalkotásához ennek a sorozatnak az egyik szereplőjéből merített.
Maga a történet nekem tetszett. Érdekes volt, vicces és az írónő stílusát imádom. :D A vége felé pedig megjelentek az eredeti regénysorozat szereplői is: Layla, Zayne.
Na, de miről is szól ez a sztori? A főszereplőink Vízköpők és démonok. Ezeknek a lényeknek a létezéséről tud az emberiség is, és a Vízköpők a démonok ellen küzdenek, akik ismeretlen okok miatt túl sokan lettek a Földön. (A démonok gonosz lények - természetesen XD)
Főszereplőnk, Jasmine is egy Vízköpő és éli a mindennapjait. Mivel nő sok mindent nem tehet meg, nem utazhat, nem mászkálhat egyedül, nem harcolhat. Leginkább csak arra jó, hogy a Vízköpő faj ne halljon ki. Természetesen ez neki nem tetszik és éjjeli repülésekkel lázad a rendszer ellen. Ám egy nap - 3 év után - hazatér a gyerekkori szerelme, Dez. Erről azt kell tudnunk, hogy Dezt és őt úgymond összepárosították, de ekkor Dez eltűnt és Jas úgy gondolta biztosan azért, mert a fiúnak nem kellett. Szóval Dez visszatért és igényt tart a lányra. Hét napja van, hogy meggyőzze Jast arról, hogy legyenek egy pár. Ám a lány bizalmatlan a fiúval szemben fél attól, hogy újra eltűnik, ráadásul arra se kap magyarázatot, hogy először mi volt erre az oka. Viszont úgy gondolja, hogy ez jó alkalom arra, hogy kicsit kihasználja a helyzetet és néhány vágyát teljesítse. (Pl: utazás) Szóval Dez belemegy ebbe az alkuba és felkerekednek.
Az utazásuk természetesen nem lesz unalmas. Lesznek itt démon támadások, lesznek forró jelenetek és ehhez hasonlók. És vajon kiderül, hogy Dez miért hagyta el Jast? Jas vajon igent mond a fiúnak? Kiderül, ha elolvasod. :D
Nekem ez a novella egy nagyon jó kedvcsináló volt a Dark Elements-hez. :) Örülnék, ha kiadnák magyarul. :D Ha ez megtörténne 100%, hogy megvenném.

Ami nagyon tetszett: 
Leginkább a hoteles jelenet. :P

Ami nem tetszett:
....


Idézet: 

My heart leaped into my throat when I realized what he was going to do. I opened my mouth to protest, but it was too late.
Dez kissed me.

He came back,” I whispered, not sure why I felt the need to say that. Maybe because it didn’t feel real.

He was my father, but as the head of the New York clan, he was the most powerful of all Wardens here. Even I knew to tread lightly when he was in a mood. And apparently he was in one now.
The curve of his jaw jutted out and his eyes flashed. “Jasmine.”
My back straightened, as if steel had been dropped down my spine at the sound of my name. “Dad?”
“You were out there again.” It wasn’t a question.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Minden ami vélemény Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review